marți, mai 17, 2022

Cunoscută pentru umorul ei, Oana Zăvăranu și-a făcut propria emisiune pe YouTube, unde comentează, în stilul caracteristic, ocupațiile dar și aparițiile mai multor vedete din showbiz-ul autohton.

Pe lângă eterna ei probleme cu influencerițele și „influencereala” – pe care Oana o definește ca „arta de a nu face nimic”, actrița nu a putut să nu comenteze și aspectul fizic a multor doamne și domnișoare din show-bizz-ul românesc. Cele care au fost cu precădere ținta Oanei Zăvoranu au fost cele care au exagerat cu operațiile estetice.

Te-ar mai interesa: Alocația pentru bolnavii din spitale va fi suferi ...

Recuoscută în mediul online ca o influencerita de succes ahitiată a operațiilor estetice, Bianca Drăgușanu a fost ținta principală a Oanei Zăvoranu.


A judecat cât a judecat, dar a ajuns una dintre ele

A criticat, a arătat cu degetul și în final a ajuns și ea din aceeași categorie. Oana Zăvoranu s-a pozat mândră pe rețele sociale cu noile buze. Din păcate, transformarea este destul de vizibilă, ceea ce a dus a pierderea credibilității, fanii taxând-o imediat.

Fanii ei se întreabă acum cum poate Oana Zăvoranu să le denigreze pe celelalte vedete pentru că au „buze mari” și injectate, dacă și ea, la rândul ei, a apelat în prezent la aceeași intervenție, rezultatul nefiind prea departe de cel pe care-l critica actrița cu atâta vehemență în urmă cu doar câteva luni.

Te-ar mai interesa: Și tu te trezești cu mâinile așa dimineața? Ar put...

„Ce ti-ai facut la buze nu arata ok!

Cine e in poza?😂

E Daniela Crudu!”, sunt câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au scris Oanei Zăvoranu pe Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private