Sari la conținut

Oana Roman a rămas cu o problemă deranjantă după ce s-a infectat cu COVID-19: Am avut simptome post-covid, pe care multă lume le are

Oana Roman
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Oana Roman, apel public pentru vindecarea mamei sale

Din cuprinsul articolului

Oana Roman a rămas cu o problemă deranjantă după ce s-a infectat cu COVID-19. Vedeta a dezvăluit că s-a confruntat cu simptome post-COVID, pe care multă lume le are.

Luna trecută, Oana Roman a avut parte de câteva zile dificile. Vedeta a avut COVID-19, motiv pentru care a ales să se retragă o perioadă din mediul online.

Deși testele îi demonstrează acum că nu mai este infectată cu temutul virus, fiica lui Petre Roman spune că s-a simțit rău după ce s-a vindecat și a avut anumite simptome post-CODID, cu care mulți români s-au confruntat.

În urma virusului, Oana a rămas cu o anumită „fonfăială”, deranjantă, de care nici până în acest moment nu a scăpat.

Vedeta spune că încă de când a aflat că s-a infectat cu SARS-CoV2 a început să se trateze cu antibiotice și antivirale, chiar dacă nu avea simptome în acel moment.

Oana spune că acum este mai bine, deși a rămas cu mica problemă deranjantă.

„Am sunat-o pe prietena mea care are tratamentul cu tot ce trebuie. Eu am luat de toate, am luat inclusiv antivirale, antibiotic. Nu mi-a fost rău deloc, le-am luat să nu mi se instaleze virusul în corp prea mult.

Din momentul în care am început să iau tratamentul simtomele mi-au dispărut până seara. Am stat 6-7 zile, foarte bine am fost, n-am avut niciun simptom. (…)

Am avut simptome post-covid, pe care multă lume le are. (…) Și acum vezi că mai am o fonfăială, tot mi-a rămas”, a mărturisit Oana Roman, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Mesajul Oanei Roman pentru cârcotașe

Fiica lui Petre Roman a transmis un mesaj tranșant în mediul online și încurajează alte femei să se simtă bine în pielea lor și să nu se autocomplexeze.

“Da, încă mai am burtă, încă mai am celulită, nu am un corp perfect și nici nu mi- am propus asta. Nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu sunteți frumoase, că nu sunteți apetisante, că nu sunteți dorite. Încrederea în voi este cea mai importantă.

Nu vă lăsați intimidate și nu vă autocomplexați. Aveți grijă, evident, de sănătatea voastră, pentru că, în unele cazuri, obezitatea poate aduce multe neajunsuri, dar nu cădem în extreme.

Nu corpul perfect vă va aduce fericirea, nici iubirea ca în poveşti! Nu! Eu am avut nevoie de mulți ani ca să capăt încredere multă în mine și să nu-mi mai pese de părerea altora. O puteți face și voi. Începând de azi!”, a scris Oana Roman pe Facebook.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel