Sari la conținut

Obiectul pe care să nu-l ții nicioadată în geantă pentru că atrage ghinion. Multe femei fac această greșeală

Sursă foto: Leisara Studio/Unsplash
Ce să nu ții în geantă

Obiectul pe care să nu-l ții nicioadată în geantă pentru că atrage ghinion. Specialiștii în Feng Shui aduc în discuție o practică pe care multe femei o neglijează, dar care poate avea un impact semnificativ asupra norocului și energiei pozitive în viața cotidiană – alegerea corectă a genții pe care o purtăm.

Aparent, geanta unei femei poate influența nu doar aspectul exterior, ci și diverse aspecte ale vieții, precum dragostea, succesul la locul de muncă sau armonia în viața de familie. Alegerea greșită a genții poate atrage energii negative care să perturbe aceste aspecte ale vieții noastre.

Obiectul pe care să nu-l ții nicioadată în geantă

Conform Dianei Roman, expert în Feng Shui, obiectele personale, inclusiv geanta noastră, trebuie să fie atent selectate pentru a atrage atenția pozitivă. Este esențial ca geanta să arate bine, să fie curată, lucioasă și să nu prezinte defecte. Portofelul din geantă trebuie, de asemenea, să fie atractiv și să conțină doar acte și bani, fără bonuri sau chitanțe, care ar trebui lăsate acasă. De asemenea, se recomandă ca portofelul să conțină mai multe bancnote și mai puțini bani mărunți, deoarece aceștia atrag sărăcia.

Geanta trebuie să fie organizată și curată, iar orice amulete norocoase, cum ar fi cele pentru dragoste sau succes în carieră, ar trebui puse separat pentru a-și maximiza efectul. În plus, un portofel mai mare se spune că atrage sume mai mari de bani, iar o cheie de mașină scumpă poate atrage prosperitatea.

Este important să evităm păstrarea pensulelor de fard în geantă, deoarece acestea pot produce praf și pot atrage ghinionul. În schimb, o agendă sau un calendar chinezesc pot fi adăugate pentru a ajuta la selecția de date favorabile și atragerea succesului și norocului maxim.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel