Sari la conținut

Obișnuiești să porți blugi skinny? Atenție! Pot provoca paralizie, infertilitate, infecții ale tractului urinar

Atenție! Blugii skinny pot provoca paralizie, infertilitate, infecții ale tractului urinar.

Moda vine adesea cu prețul sănătății tale. De la sutiene strâmte, cu sârmă la tocuri dureros de înalte, femeile și bărbații au îndurat multe în numele modei. Blugii skinny par să fie în aceeași ligă cu aceste tipuri de denim, populare în rândul tinerilor, provocând o mulțime de probleme de sănătate.

Blugii skinny accentuează o silueta bună și sporesc partea din spate, făcându-l unul dintre cele mai căutate stiluri de purtare a blugilor. Atât bărbații, cât și femeile le găsesc sexy și confortabile, iar din cauza cererii mari, aproape fiecare companie de denim face blugi skinny.

Dar nu ce nu știu iubitorii de blugi skinny este că acest stil este extrem de dăunător sănătății și poate provoca chiar leziuni permanente ale nervilor care duc la paralizie.

Atenție! Blugii skinny pot provoca paralizie, infertilitate, infecții ale tractului urinar

Care sunt pericolele pentru sănătate ale blugilor skinny?

Acești blugi svelți prezintă diferite pericole potențiale pentru sănătate, care includ:

1. Sindromul de compartiment: Această afecțiune periculoasă este cauzată de sângerare și umflare a mușchilor. Începe cu durere și senzație de furnicături la nivelul coapselor după purtarea acestui tip de pantalon strâns și treptat, datorită compresiei continue, mușchii încep să sângereze. Sindromul compartimentar poate deveni sever, provocând paralizie.

2. Infertilitate la bărbați: Bărbații care poartă blugi skinny se confruntă în mod regulat cu o problemă a testiculelor răsucite care afectează foarte mult producția de spermă. Crește posibilitatea apriției problemelor de infertilitate care nu pot fi remediate mai târziu.

3. Agravează ITU: Persoanele care se confruntă cu infecții ale tractului urinar nu ar trebui să poarte niciodată blugi skinny. Blugii stâmți pot fi de vină și pentru creșterea șanselor de infecții repetate.

4. Provoacă probleme articulare și dureri de spate: Blugii skinny afectează discul inferior al spatelui atât la bărbați, cât și la femei. Poate cauza chiar probleme în zona coloanei vertebrale și a pelvisului din cauza unei poziții greșite, ceea ce duce la un impact nervos numit „sindromul blugilor skinny”.

5. Arsuri la stomac: Purtarea constantă a blugilor skinny provoacă dureri în stomac și pelvis, deoarece acești blugi strâng zonele care restricționează aportul de sânge în ganglionii limfatici. Poate crește și indigestia, provocând arsuri la stomac severe.

6. Coagulare: Deoarece blugii skinny restricționează fluxul de sânge în partea inferioară a corpului, în cele din urmă duce la coagularea sângelui, ceea ce duce la o mulțime de dureri în zona inghinală.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: