Sari la conținut

Onco-fitoterapeut: acestea sunt cele mai toxice alimente care duc la apariția cancerului! Nu ar trebui consumate vreodată!

Credit foto: arhiva Doctorul Zieli

Onco-fitoterapeutul Marius Văduva şi soţia sa onco-nutriţionist Annemarie Văduva au fost invitați în cadrul unei emisiuni tv, unde au povestit despre cele mai toxice alimente și rolul dietei în vindecarea pacienților cu cancer.

Annemarie Văduva este o fostă pacientă diagnosticată cu o tumoră ovariană malignă de 14 cm și potrivit acesteia nu a făcut radioterapie sau chimioterapie ci s-a vindecat cu ajutorul unei diete sănătoase.

Cum a descoperit că are cancer?

„Mi s-a descoperit la ecografie o tumoră de 14 cm. Eu făceam anual ecografii și cu un an înainte aveam un simplu chist de 1-2 cm, pe care-l aveam de mai mulți ani. Nu am avut ca simptome decât faptul că mi-a venit de două ori în aceeași lună ciclul menstrual și eram puțin balonată.

Doctorița m-a sfătuit să mă operez de urgență. Am început să caut doctori chirurgi și așa am ajuns marți dimineața la ora 8 , la doctorul profesor Peltecu de la spitalul Filantropia.

Pe holul spitalului erau foarte multe femei care așteptau să fie internate și operate sau să nască.

Primul loc disponibil pentru operație era pe data de 7 februarie 2014, zi care coincide cu praznicul Sfântului Partenie vindecătorul de cancer.

În acea zi s-a întâmplat o minune, întrucât la ieșirea din operație domnul profesor Peltecu mi-a spus că deși semnasem că sunt de acord pentru histerectomie totală, nu știe de ce, dar a extirpat doar tumora de 14 cm împreuna cu ovarul drept, nescotând nimic altceva.

Părea o minune cu două tăișuri întrucât riscul de extindere și de recidivă era mult mai mare. Raportul histopatologic arăta ca am cancer seros de grad înalt.

Bineînțeles că oncologul mi-a prescris să fac chimioterapie și să nu rămân însărcinată în următorii ani. Aveam 35 de ani atunci și îmi doream să rămân însărcinată, nu îmi puteam permite să mai aștept încă câtiva ani. După discuțiile cu soțul meu, am decis să nu fac chimioterapie, ci să căutam cauza care a dus la îmbolnavirea mea. De aici au început toate studiile si căutările nostre medicale”, povestește Annemarie Văduva.

Fosta pacientă bolnavă de cancer a declarat la Antena 3 că metoda sa de tratament este rezultatul a zeci de studii citite, sute de articole și cărți, cursuri de specialitate în oncologie genetică, nutriție, fitoterapie, cursuri de terapii alternative, cursuri de navigatori de pacienți oncologici și a experienței în lupta cu cancerul.

TOP 5 alimente cancerigene

1. Uleiul de palmier este pe primul loc în topul alimentelor toxice!
2. Zahărul este pe locul doi!
3. Pe locul trei în topul celor mai toxice alimente pe care nu trebuie să le mănânci – arahide!
4. Pe locul patru în topul alimentelor toxice – grătarul făcut cu carbuni.
5. Băuturile carbogazoase

Bucuria vindecării pacienților este și bucuria mea.

„Primul meu pacient a fost chiar soția mea diagnosticată cu cancer. Nu puteam concepe să o pierd. Odată cu vindecarea ei mi-am dorit să ajut și alți oameni.

În ultimii ani ne-au trecut pragul clinicii peste 4.000 de pacienți cu diverse probleme de sănătate. Am tratat cu succes cancerul, diabetul si osteoporoza.

Bucuria vindecării pacienților este și bucuria mea.

Corpul nostru poate învinge orice boală dacă este diagnosticat corect, iar cauzele îmbolnăvirii sunt eliminate”, declară Onco-fitoterapeutul Marius Văduva.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel