marți, aprilie 20, 2021

Onconovical este un tratament revoluționar, recomandat pentru regenerarea celulară, dar și pentru întărirea sistemului imunitar, un remediu naturist obținut din 19 ingrediente, printre care se numără plante

și substanțe active recunoscute pentru proprietățile încă din cele mai vechi timpuri, fiind folosite în medicina tradițională chinezească.

Obținut din 19 plante și substanțe active, între care pulbere de turmeric, de ceai verde ori de Astragalus, dar și vitamina B 17, care este obținută din sâmburi de cais, Onconovical este un supliment alimentar indicat persoanelor care își doresc să-și fortifice sistemul imunitar. Ba mai mult, este recomandat chiar și în cazul persoanelor diagnosticate cu boli grave, întrucât acționează în organism precum o barieră în fața celulelor rele și întărește

corpul să lupte în fața infecțiilor.

Potrivit experților în medicină naturopată, acest remediu naturist nu doar că luptă împotriva celulelor rele, dar ajută la refacerea lor, întărește sistemul imunitar și, implicit, starea de spirit și fizică a pacienților. Are, de asemenea, rolul de a stopa reacțiile adverse ce pot să apară în cazul tratamentelor fizice, precum chimioterapie ori radioterapie.

Acest supliment alimentar poate fi administrat și ca detoxifiant, având rolul de a elimina toxinele din organism, a metalelor grele și a pesticidelor, fiind recomandat și persoanelor care se confruntă

cu dezechilibre ori care sunt expuse unor factori de poluare, întrucât îi neutralizează.

Onconovical are proprietăți antivirale și antibacteriene, fiind indicat pentru eliminarea durerilor de orice fel, însă acest remediu naturist ajută, de asemenea, la reglarea tensiunii arteriale și a glicemiei.

Onconovical – ingrediente regăsite în compoziție și efectele lor

Onconovical este un supliment alimentar obținut din 19 plante și substanțe active, iar printre cel mai important ingrediente se numără extractul de sâmburi de caisă, care au un aport bogat de vitamina B17, ce ajută la

întărirea sistemului imunitar, dar și la prevenirea apariției celulelor rele, resposabile de declanșarea unor boli grave.

Onconovical conține, printre extract de orz, de ceai verde, fructe de Aronia sau Reishi, usturoi. Recunoscut pentru efectele pe care le are asupra organismului încă din cele mai vechi timpuri, usturoiul are efecte antioxidante și antibiotice, motiv pentru care previne apariția unor boli grave, grație puterii de a distruge celulele rele în cazul unor afecțiuni pulmonare, esofagiene ori mamare.

Extractul de vâsc are proprietăți antitumorale, motiv pentru care inhibă dezvoltarea

tumorilor în cazul unor afecțiuni grave, dar are, de asemenea, rolul de a calma durerile și de a îmbunătăți calitatea vieții bolnavilor.

Turmericul, Astragalusul, extractul de polen, oțetul de Kombucha, pulberea de castraverde-amar, precum și de cactus se regăsește în compoziția Onconovical, acest remediu naturist ce ajută la întărirea sistemului imunitar și neutralizează toxinele, care sunt eliminate prin urină și fecale.

 

Onconovical – mod de administrare

Indicat pentru întărirea sistemului imunitar, Onconovical este un supliment alimentar revoluționar, ce este indicat a fi administrat atât adulților, cât și copiilor. Doza optimă recomandată este de nouă capsule pe zi, în cazul persoanelor de peste 18 ani, câte trei pastile luate dimineața, la prânz și seara, iar în cazul copiilor este indicată o doză de 2 capsule pe zi, câte una la fiecare masă.

In situatiile de diagnostic confirmat pacientii pot lua cu acordul medicului si pe perioada chimioterapiei , dar cel mai important lucru de urmat este si regimul alimentar care il gasiti in cartea de 300 de pagini – Alimentatia Anticancer, plină de rețete naturiste impotriva cancerului.

Produsul Onconovical este disponibil farmaciile Catena dar si in multe alte farmacii si magazine naturiste impreuna cu Cartea Alimentatia Anticancer. Detalii pe www.onconovical.ro sau la tel. 0723.269.701

Ultimele stiri

Parteneri