sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Irina Lungu

Onconovical este un remediu naturist obținut din 19 plante și substanțe active, între care pulbere de turmeric și de Astragalus, dar și vitamina B17, fiind responsabil, potrivit specialiștilor în medicină naturopată, de reducerea semnificativă a multiplicării haotică a celulelor rele.

Astfel, potrivit experților în medicină naturopată, acest remediu naturist este indicat persoanelor diagnosticate cu afecțiuni grave, Onconovical fiind responsabil de reducerea semnificativă a dezvoltării celulelor rele de la nivelul gurii, laringelui, esofagului sau a altor organe. Are, de asemenea, rolul de a întări sistemul imunitar și de a îmbunătăți calitatea vieții a persoanelor diagnosticate cu boli grave.

Realizat din ingrediente sută la sută naturale, ale căror efecte benefice sunt recunoscute încă din cele mai vechi timpuri în medicina tradițională chineză, Onconovical nu doar că întărește sistemul imunitar, dar ajută la stoparea dezvoltării celulelor rele, elimină toxinele din organism și, de asemenea, asigură funcționarea optimă a ficatului și a sistemului digestiv, menținând astfel sănătatea celulelor și a organismului.

O altă proprietate a acestui remediu naturist este, potrivit specialiștilor în medicină naturopată, că poate preveni efectele nocive date de chimioterapie și radioterapie, putând fi folosit, la indicația medicilor, concomitent cu tratamentul clasic cu citostatice, întrucât acționează ca o barieră la nivel celular. Este, de asemenea, responsabil, de reglarea nivelului de colesterol din sânge și a glucozei, dar și de reglarea tensiunii și arteriale și de funcționarea optimă a sistemului nervos.

Onconovical – principalele ingrediente și beneficiile lor pentru organism

Printre ingredientele regăsite în compoziția Onconovical se numără extractul de sâmburi de cais, ce au un conținut bogat de vitamina B17, aceasta fiind recunoscută pentru proprietatea de a trata afecțiuni grave, întrucât întărește sistemul imunitar și stopează dezvoltarea celulelor nocive.

În compoziția Onconovical se găsește, de asemenea, extractul de usturoi, care are proprietăți antioxidante și antibiotice, fiind util în tratarea infecțiilor, dar și în stoparea dezvoltării celulelor rele în cazul afecțiunilor pulmonare, esofagiene ori mamare sau de colon.

Extractul de vâsc, care se regăsește, de asemenea, în compoziția Onconovical, este recunoscut pentru proprietățile antitumorale, acesta fiind eficient în inhibarea dezvoltării celulelor, precum și în ameliorarea durerilor.

De cealaltă parte, turmericul este un ingredient revoluționar din compoziția Onconovical, acestea având rolul de a preveni afecțiuni precum cele mamare, pulmonare, hepatice ori de colon, întrucât enzima COX-2 este inhibată de acesta supliment alimentar.

Ceaiul verde, piperul negru, busuiocul, Aronia, Reishi, ardeiul iute, ghimbirul sunt alte ingrediente regăsite în compoziția Onconovical, acestea având rolul de a oferi organsimului vitaminele și mineralele de care are nevoie pentru a funcționa optim.

Onconovical – mod de administrare

Conform experților în medicină naturopată, acest remediu naturist adjuvant pentru sistemul imunitar, Onconovical, este recomandat adulților, în doză de câte trei capsule administrate dimineața, la prânz și seara. Copiii pot lua trei pastile pe zi, administrate la fel, la micul dejun, la prânz și la cină.

Produsul este disponibil in toate farmaciile Catena si magazinele naturiste din tara.

Detalii pe www.onconovical.ro sau tel. 0723.269.701