vineri, februarie 3, 2023

În cadrul programului ”Școala Altfel”, elevii din clasa a XII-a a unui liceu din Câmpina, au avut parte o oră inedită susținută de medicul de familie Dan Gavrilescu, care a susținut că SARS-CoV-2 este fabricat de mâna criminală a omului și folosit ca armă biologică, potrivit ziarulincomod.ro

”SARS-COV-2 este un virus modificat genetic în laborator de mâna criminală a omului şi folosit ca armă biologică”, a susţinut medicul, în faţa elevilor.

Te-ar mai interesa: Octavia Geamănu, după 8 de căsnicie: Marian nu m-a...

”Nenorocirea care este? El a fost folosit într-un război complicat, economic. Este o mare afacere în spatele acestei pandemii. Un război economic care să lovească în economiile puternice. Anul trecut toți au dat înapoi în afară de China, care s-a redresat repede și acum este cea mai mare putere economică. O afacere mare cu vaccinurile, în care s-a investit foarte mult și banii trebuie recuperați. Deci practic trăim într-o minicună indusă prin televizor”, au fost afirmațiile făcute în fața elevilor de medicul câmpinean.

O parte din înregistrarea acestui curs, puțin peste 5 minute, a fost postată de medicul Gavrilescu chiar pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: NU fugiți de slănina de porc. Este ...

Imaginile video sunt însoțite inclusiv de o fotografie cu tabla pe care scrisese ”planul lecției”.

Până astăzi, 12 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 757.676 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

703.966 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.550 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Te-ar mai interesa: Dorian Popa, pe masa de operație! Probleme serioas...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private