duminică, ianuarie 29, 2023

La nici câteva zile de la incidentul de la Matei Balș, spitalul Sf. Pantelimon vine în centrul atenției, unde pacienții au fost evacuați în regim de urgență dintr-un salon care s-a umplut de fum.

Pacienții erau internați în secția de terapie intensivă, potrivit declrațiilor managerului spitalului. Acesta a declarat ca sursa de fum provine de la un neon care nu a mai funcționat și care a început să scoată fum, dar nu a produs și flacără.

Te-ar mai interesa: „Elixirul tinereții” promovat pe rețelele sociale ...

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20:15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului” – a anunțat ulterior, într-un comunicat, Spitalul Sfântul Pantelimon.

Managerul Spitalului „Sf. Pantelimon”, Dragoș Davițoiu, a declarat, pentru G4media, că a pocnit un neon într-unul dintre saloanele pacienților.

„Era un salon pentru pacienții internați fără Covid. A pocnit un tub de neon în tavan. Ne-am speriat cu toții. Erau doi pacienți în salon și au fost scoși imediat de personalul medical”, a informat Dragoș Davițoiu.

Te-ar mai interesa: Ouă de găină la 8 lei bucata. Ce beneficii impresi...

La Spitalul „Sf. Pantelimon” au fost preluați pacienți de la Institutul „Matei Balș”, în urma incendiului violent care a izbucnit vineri dimineața.

În raportul transmis Ministerului Sănătății, în urma controalelor efectuate de ISU, Spitalul „Sf. Pantelimon” nu figura ca având probleme de securitate împotriva incendiilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private