joi, martie 30, 2023

Medicii din Barcelona îi plimbă pe pacienții infectați cu coronavirus pe faleză, în scop terapeutic, imagini uimitoare devenite virale în întreaga lume.

Echipa medicală de la Spitalul Hospital del Mar din Barcelona a fost fotografiată în timp ce își ducea pe faleză un pacient, ca parte a programului de empatizare cu cei internați, bolnavi de Covid 19, scrie BBC News.

Acest pacient a savurat plimbarea pe faleză, fericit că a putut ieși câteva minute în aer liber, sub soare, în condițiile în care este internat din 14 aprilie.

Te-ar mai interesa: INSP: Creştere bruscă a numărului de viroze. Peste...

Spania a înregistrat 239.932 de infectări cu noul coronavirus și 27.127 de decese, fiind o țară puternic afectată.

Încet, guvernul spaniol a început să mai relaxeze restricțiile din această zonă roșie a Europei.

Restricțiile lor au fost foarte severe, întocmai ca în Italia, când nu puteai ieși din casă fără un motiv foarte întemeiat.

De câteva săptămâni, Spania gestionează situația, cazurile noi sunt pe pantă descendentă și marți a fost a doua zi consecutivă când Spania nu a mai raportat niciun deces cauzat de coronavirus.

Miercuri, primul ministru Pedro Sanchez a cerut parlamentului prelungirea stării de urgență până pe 21 iunie, motivând că Spania a ținut piept celei mai negre pandemii. Însă opoziția a criticat vehement felul în care a gestionat situația premierul, dar și prelungirea repetată a stării de urgență.

Te-ar mai interesa: Rafila vrea reglementarea taxei clawback pentru a ...

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private