Sari la conținut

Un parapsiholog celebru la Hollywood, a spus totul despre starea de sănătate a Prințesei Kate „este foarte grav”

Prințesa kate Middleton
Sursă foto: Getty Images
Vești despre kate Middleton

Misterul din jurul prințesei Kate Middleton a ajuns și la Meghan King, fostă actriță din serialul The Real Housewives of Orange County din 2015 până în 2017. Aceasta a angajat un parapsiholog, întrucât nu a mai suportat tensiunea de a nu ști cam care sunt problemele lui Kate Middleton.

„Am o actualizare despre Kate pentru voi. Știu că niciunul dintre voi nu m-ar pune pe gânduri, dar am chemat un medium pentru a cerceta cu adevărat acest lucru, deoarece nimeni nu știe absolut nimic”, a declarat King, 39 de ani, prin intermediul Instagram Story miercuri, 20 martie.

„Totul este o teorie a conspirației și ceea ce vă voi spune este doar în scop de divertisment. Nu știu despre ce vorbesc. Am vorbit cu clarvăzătoarea mea și a avut multe de spus”.

Palatul Kensington a confirmat în luna ianuarie că Kate, în vârstă de 42 de ani, a suferit cu succes o „operație abdominală planificată” și că se va recupera în particular acasă până după Paște. Întrucât Kate nu mai fusese văzută la nicio apariție oficială din decembrie 2023, observatorii regali au început să speculeze cu privire la locul unde se află.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Zvonurile au atins un nivel febril în martie, după ce fotografii neclare ale lui Kate au circulat pe internet. Într-una dintre imagini, prințesa de Wales stătea într-o mașină cu mama Carole Middleton, chiar cu o săptămână înainte de a fi fotografiată într-un vehicul separat cu soțul ei, prințul William.

O altă săptămână mai târziu, Kate și William, în vârstă de 41 de ani, au fost văzuți la o piață locală din Windsor. Kate a împărtășit, de asemenea, o nouă fotografie de familie cu cei trei copii ai săi, care a fost rapid criticată pentru presupusa manipulare a imaginii.  Atunci, ea a recunoscut că a experimentat un software de editare.

Paraspiholog depre Kate: „foarte rău, ceva mai rău decât s-ar fi așteptat oricine”

Utilizatorii rețelelor de socializare au avut îndoieli cu privire la fotografii, susținând că Kate arăta fizic diferit față de cum arăta înainte de operație. Potrivit mediumului lui King, „a fost mai mult decât atât” în operația și recuperarea lui Kate.

Potrivit lui King, în vârstă de 39 de ani, parapsiholoaga ei a confirmat anunțul Palatului Kensington despre operația abdominală planificată a Prințesei de Wales în ianuarie, dar ea crede că ceva neprevăzut s-a întâmplat chiar în timpul procedurii, ”ceva foarte rău, ceva mai rău decât s-ar fi așteptat oricine. Era în spital, în operația programată, dar ceva a mers foarte prost. S-a descoperit fie o sarcină, fie a avut o hemoragie neașteptată, care a îngrijorat puternic.”, a mai precizat King că i-ar fi spus parapsihologul angajat de ea.

Vedeta din Bravo continuă și spune ce a mai aflat: ”Situația a escaladat la Kate Middleton, inclusiv pe partea psihologică. Spune telepata că ar fi avut o cădere psihică, pe fondul presupusei aventuri a soțului ei cu Lady Rose Hanbury, în vârstă de 40 de ani.” Telepata a spus că în curând informațiile medicale ale Prințesei vor ajunge în presă, dar că Palatul nu va recunoaște nimic.

Familia regală nu a împărtășit public starea lui Kate, o sursă declarând pentru Us Weekly că aceasta se află într-un „loc  secret” . O a doua persoană din interior, între timp, a dezvăluit că, probabil, Kate va împărtăși în cele din urmă prin ce a trecut.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel