Sari la conținut

Avocatul Poporului: ”Pașaportul de vaccinare este discriminatoriu dar…”

certificatul de vaccinare

Pașaportul de vaccinare este discriminatoriu, potrivit Avocatului Poporului Renate Weber. Cu toate acestea va fi impus. 

Avocatul Poporului, Renate Weber, a afirmat duminică, la Antena 3, că vaccinarea e o chestiune absolut bazată pe consimțământul persoanei și oamenii nu pot fi obligați să se vaccineze anti-COVID.

”Pașaportul de vaccinare este discriminatoriu

”Paşaportul COVID va fi impus şi este discriminatoriu. Dacă pe unul îl lași să vină cu pașaport de vaccinare, pe celălalt trebuie să-l lași să vină cu un test. Dă-i și lui posibilitatea, pentru că altfel înseamnă că planeta se împarte între vaccinați și nevaccinați. Este și mai nedrept pentru că foarte mulți nu au unde, nu au cu ce. Franța a vaccinat foarte puțin, Belgia nici măcar cadrele medicale nu le-a vaccinat.

Citeste si:

Nu se poate să mergi și să oprești dreptul de a avea o viață normală celor cărora tu, stat, nu le poți oferi vaccinul. Dă-le o alternativă”, a punctat Avocatul Poporului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.