Sari la conținut

Pască fără aluat, care nu îngrașă. Rețeta personală a unui nutriționist: Ceva delicios şi bun!

Sursă fpto: arhiva Doctorul Zilei

Din cuprinsul articolului

Un nutriționist celebru a dezvăluit rețeta sa personală de PASCĂ. În cazul în care vrei să te bucuri de un desert delicios, care nu îngrașă, ia notițe!

Poți mânca pască, fără să te îngrași. Rețeta personală a unui nutriționist! Medicul nutriționist Anca Hâncu a dezvăluit o variantă sănătoasă și sigură pentru siluetă! Este ideală dacă nu vrei să te îngrași!

Nutriționistul Anca Hâncu a dezvăluit rețeta sa personală de pască. Este o variantă ideală pentru cei care nu vor să își pună silueta în pericol.

Tot ce trebuie să faceți este să puneți mai puțin zahăr, ba chiar îndulcitor și să înlocuiți blatul cu mere. Astfel vă bucurați de ceva delicios, dar scăpați și de kilogramele în plus.

Poți mânca pască, fără să te îngrași.”Pasca poate fi gătită cu mai puţin zahăr, se mai pun nişte stafide şi vor da savoarea.

Aş veni, de data aceasta, cu o rețetă personală. Eu, în loc de toată coca aceea cu făină, aş sugera să punem nişte mere. Se pun merele la copt în tavă, deasupra toată umplutura aceea cu brânză, ou, puţin zahăr sau chiar îndulcitor.

La final, se răstoarnă totul. Şi, atunci, iese ca un tort cu mere şi cu brânză, care este foarte bun, este gustul de pască.

Mai ales dacă vrem să avem grijă de silueta noastră. Trebuie să balansăm. Avem şi plăcerea de a arăta bine şi plăcerea de a mânca ceva delicios şi bun”, a explicat medicul nutriționist Anca Hâncu, într-un interviu pentru DC Medical.

Rețetă de PASCĂ fără aluat

Indiferent cum alegi să o prepari, pasca este un simbol foarte vechi al Sfintelor Paști. Dacă și tu vrei să faci acest desert, noi vă propunem încă o rețetă rapidă, simplă și ușor de preparat.

INGREDIENTE

  • 1 kg brânză de vaci
  • 200 ml smântână lichidă
  • stafide, vanilie sau de rom
  • 350-400 g zahăr sau îndulcitor
  • 10 ouă

Atenție! Această compoziţie de pască fără aluat va creşte, aşa că nu umpleţi vasul până la refuz.

MOD DE PREPARARE

Prima oară se preîncălzește cuptorul. Apoi, într-un vas mare, cu ajutorul unui mixer, se mixează ingredientele treptat, amestecând continuu la viteză medie până când se omogenizează compoziția.

Se toarnă totul într-o tavă care nu lipește (rotundă, de preferat) și se dă la cuptor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel