Sari la conținut

Pastor român, declarații halucinante la adresa unei fete de 12 ani: „te tranșez bucăți”, „pentru tine-s moartea”, „am strâns-o de gât până s-o bulbucat”. „Crima” fetei e că i-a pus înghețată în teniși

Un controversat pastor din Beiuș a făcut o serie de declarații cu adevărat șocante, care au revoltat internauții. Vladimir Pustan se laudă că a prins o fată de 12 ani de gât și a ameninațt-o că pentru ea, el e „moartea.

Enervat de gestul unei fete de 12 ani, pastorul a declarat sâmbătă, 17 iunie, ediția cu numărul 162 a emisiunii „De-a valma”, difuzată pe YouTube, că fata e o „o spurcăţenie” care „zâmbea ca o satană”, dar că a urmărit-o şi a prins-o de gât „până când s-a bulbucat”, iar apoi a ameninţat-o că dacă nu se cuminţeşte „vin şi te tranşez bucăţi, tot la kilogram”.

„Tre să-nţelegi că eu pentru tine-s moartea”, i-a fi spus bărbatul de 56 de ani.

Pastor român, declarații halucinante la adresa unei fete de 12 ani: „te tranșez bucăți”

Potrivit  ebihoreanul.ro,  pastorul a povestit în cadrul acestui podcast și un episod în care pastorul ar fi potolit o fetiţă, despre care părinţii i se plângeau că nu ascultă şi creează probleme.

Pustan spune că întâmplarea a avut loc într-un restaurant, unde se afla împreună cu familia fetei, venită din străinătate, iar părinţii se declarau „terorizaţi de fată”.

„Stând cu ei la masă la restaurant, tot am vorbit despre domnul Isus Cristos. Ea, de exemplu, tot lua câte o bucată de pâine şi o arunca tot la taică-său în ochi, făcea cocoloşi şi îi dădea la taică-său în cap. Când se plictisea, o lua pe maică-sa şi îi dădea în cap. Eu deja fierbeam, ştii cum fierbe ceaiul în ibricele ruseşti? Amu deja eram ca la desenele animate, sunt taurii ăia care scot aşa pe nas”, explică Pustan.

L-a scos din sărite faptul că fata i-ar fi turnat îngheţată în tenişi: „Ce-o făcut, mă, spurcăţenia aia? Ea mânca îngheţată. Mi-a băgat globul de îngheţată în tenişi. Ea se tot uita către mine şi zâmbea ca o satană. Când mi-am băgat piciorul în tenis am simţit instantaneu. N-am zis nimic”.

Bărbatul consideră că „Dumnezeu mi-a dat o mână în chip surprinzător” când adolescenta a zis că vrea să coboare la parterul localului, la baie.

Am apucat-o de gât, am strâns-o tare până s-o bulbucat şi am ridicat-o în sus, pe perete

„Am zis: «mă duc să plătesc». Am coborât pe scări, ea atunci urca scările. Numai noi eram acolo (…) Am apucat-o de gât, am strâns-o tare până s-o bulbucat şi am ridicat-o în sus, pe perete. (…) I-am explicat: «eşti mort»! (…) Tenişii la noi sunt un obiect sfânt şi nu bagi îngheţată. «Aici îţi e sfârşitul», zic. Şi cu asta am terminat”, se laudă Pustan, în vreme ce intelocutorul său râde.

„Dacă nu îţi schimbi comportamentul, dacă mă sună tată-tău sau maică-ta şi îmi spune că le faci probleme, vin şi te tranşez bucăţi, tot la kilogram! Deci tre să înţelegi că eu pentru tine-s moartea!”, a mai relatat pastorul că i-ar fi zis copilei.

Pustan a susţinut că, în urma episodului, fata s-ar fi potolit.

„Ne-am rugat la restaurant. S-a dus acasă. Mă sună după vreo lună (tatăl). Zice: «frate, Dumnezeu lucrează cu semne şi minuni». Zice: «nu mai cunoşti fata din ziua aceea, când v-aţi rugat din ziua aceea pentru ea». Zice: «e model»!”, a povestit râzând.

Întrebat de interlocutor dacă fata l-a mai căutat, acesta a spus că nu, dar că acum „o duce extraordinar”, „e lipită de părinţi” şi ar fi la vârsta măritişului.

Viață controversată

Aşa cum BIHOREANUL a mai scris, Vladimir Pustan este un pastor protestant controversat, dar cunoscut în comunitate. În 2014, el s-a aflat în centrul unui scandal, după ce mai mulţi „fraţi” l-au turnat că avea mai multe case şi apartamente în Beiuş, Cluj şi Timişoara, spaţii comerciale, terenuri şi 10 maşini.

În urma dezvăluirilor, a fost suspendat din funcţie de conducerea Cultului Penticostal Român, dar, ca să nu se lase mai prejos, la o zi după suspendare şi-a şi dat demisia din biserică și şi-a înfiinţat propriul cult, numit Biserica Creştin Liberală, la care au aderat încă de atunci sute de adepţi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel