Sari la conținut

Patriarhul Daniel, mesaj de condoleanțe. „Ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedați”

Patriarhul Daniel, mesaj de condoleanțe. „Ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedați”

În urma evenimentelor tragice de la Spitalul Matei Balș, Patriarhul Daniel al Bisericii Ortodoxe Române a adresat un mesaj de condoleanțe familiilor celor decedați în incendiul de astăzi, 29 ianuarie.

Patriarhul daniel: Mesaj de condoleanțe și consolare în urma incendiului de la Spitalul „Matei Balș” din București

„Am aflat cu durere despre tragedia provocată de incendiul din spitalul „Matei Balș” din București, în dimineața zilei de  vineri, 29 ianuarie 2021, incendiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 5 pacienți și alți 102 au fost evacuați.

În aceste momente pline de suferință și tulburare pentru familiile îndoliate, dar și pentru noi toți care traversăm încă o perioadă critică marcată de pandemie, ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedați și pentru însănătoșirea grabnică a celor răniţi.

Totodată, adresăm un părintesc mesaj de condoleanţe şi consolare familiilor celor decedați, rudelor și prietenilor acestora, precum şi întregului personal medical care i-a îngrijit și care a încercat să le salveze viața” se arată în mesajul de condoleanțe al Patriarhului Daniel.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: