marți, august 9, 2022

Piața Victoriei: O tânără s-a aruncat în fața metroului. Echipajele SMURD au intervenit de urgență la metrou pentru a salva, dar a fost prea târziu. 

Intervenţie de urgenţă a pompierilor şi medicilor SMURD, astăzi, în staţia de metrou Piaţa Victoriei, după ce o femeie s-a aruncat pe şine şi a fost lovită de tren, notează Antena 3.

Potrivit primelor informaţii, femeia s-a aruncat în faţa unui tren şi a fost lovită. Medicii SMURD au fost alertaţi şi au ajuns în scurt timp la faţa locului, femeia fiind găsită inconştientă, însă în viaţă.

Te-ar mai interesa: Previziunea care îngheață România: „Vom avem...

Salvatorii au scos-o pe femeie de sub tren, însă aceasta a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au încercat, timp de câteva zeci de minute, să o readucă la viaţă pe femeie, însă toate eforturile au fost în zadar.

Metrorex informează că astăzi, 10.07.2022,la ora 15:03, în staţia de metrou Piața Victoriei 1, o călătoare a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativa de suicid.

Stația este închisă

Circulația trenurilor a fost reorganizată şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Pipera şi Aviatorilor pe firul 2.

Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Capricorni, vă așteaptă o zi cu „scântei...

Până la preluarea victimei de către echipajul medical, staţia de metrou Piaţa Victoriei 1 este închisă pentru publicul călător şi trenurile nu circulă prin această staţie.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, se arată într-o informare Metrorex preluată de Antena 3.

Te-ar mai interesa: Medicii trag semnalul de alarmă! Atenție la aceste...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private