luni, iunie 27, 2022

Pietrele gua sha: Diferite tipuri și beneficiile lor. Pielea ta va fi mai frumoasă ca niciodată

Gua sha este o metodă veche de masaj a pielii care ajută la creșterea circulației sângelui, precum și a circulației fluidelor în piele. În această tehnică, fața este masată folosind un instrument care ajută procesul de masaj. Gua sha înseamnă „a răzui / a freca toate lucrurile rele”. „Gua” înseamnă „a freca” sau „a răzui”, iar „sha” înseamnă „rău”

Te-ar mai interesa: Horoscopul săptămânii 27 iunie-3 iulie. Săptămână ...

Pielea ta va fi mai frumoasă ca niciodată

Masajele Gua Sha pot fi de asemenea utile pentru organism, deoarece ajută la durere sau migrene.

În îngrijirea modernă a pielii, există diferite pietre de gua sha disponibile care ajută la abordarea diferitelor preocupări ale pielii. Gua sha îmbunătățește circulația fluidelor sub piele și, de asemenea, permite procesul de drenaj limfatic.

Deși există o mulțime de pietre gua sha disponibile din diferite pietre, aici le enumerăm pe cele mai populare împreună cu beneficiile lor.

Tipuri de pietre gua sha și beneficiile lor:

1. Jad verde gua sha: Această piatră este adesea considerată cea mai valoroasă piatră din cultura chineză antică. Piatra este de obicei rece la atingere și ajută la eliminarea toxinelor din piele. Acționează ca un detoxifiant pentru piele, reducând orice fel de inflamație și roșeață pe piele.

Te-ar mai interesa: Melania Medeleanu: „Este teribil să-ţi muşti...

2. Rose quartz gua sha: Rose quartz are calități de vindecare și anti-îmbătrânire care fac din aceasta o piatră prețioasă în lumea îngrijirii pielii. Masarea regulată a feței cu această piatră eliberează tensiunea facială care, la rândul său, ajută la acnee și ridurile. Cuarțul trandafir ajută, de asemenea, la reducerea hiperpigmentării și a inflamației pielii.

3. Jad alb gua sha: Jadul alb este una dintre cele mai bune forme de jad disponibile. Similar cu jadul verde, acesta este, de asemenea, rece la atingere și ajută persoanele care au o retenție mai mare de lichide în piele.

Te-ar mai interesa: Cel mai sănătos tip de brânză. Protejează ficatul ...

4. Ametist gua sha: Această piatră este excelentă pentru persoanele care suferă de acnee și inflamație. Ametistul are un efect de răcire asupra pielii și ajută la slăbirea mușchilor, prevenind astfel ridurile. Aceasta este, de asemenea, o piatră de meditație foarte populară.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private