joi, octombrie 6, 2022

Planta care vindecă afecțiunile pancresului și ajută la regăsirea de sine. Lidia Fecioru: „Tratamentul se face trei luni”

Celebrul bioenergoterapeut a dezvăluit rețeta unui ceai care ajută la liniștirea sistemului nervos, dar și a unor afețiuni ale pancreasului și a celor secundare unei funcționări deficitare a acestui organ, cum sunt psoriazisul, neurodermita, vederea slabă sau vitiligo.

Te-ar mai interesa: Dramă teribilă pentru o celebră artistă: Mi-au dat...

Planta care vindecă afecțiunile pancresului și ajută la regăsirea de sine

Crăița (Tagetes patula) este bogată în substanțe cu efecte antispastice, vermifuge, hipotensive, digestive si purgative.

„Crăița se numea țigăncușă la mine la țară. Ceaiul se face într-un borcan de jumătate de litru. Să ținem cont: se pun un pahar de apă și o floricică, fără codiță, doar cu semințe. Florile le putem consuma și uscate și fresh.

Sunt foarte bune ca medicament. Floarea se folosește des la diverse preparate. O putem bea ca ceai, o putem face ulei pentru boli de piele cum ar fi psoriazisul sau anumite iritații”, a explicat Fecioru, în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: 5 semne de depresie pe care nu ar trebui să le ign...

Lidia Fecioru: „Tratamentul se face trei luni”

Lidia Fecioru a explicat, de asemenea, cum se prepară acest ceai.

Secretul ceaiului este să nu fie concentrat. Dacă e prea concentrat ne poate face rău.

Cum se prepară acest ulei: se pun 150 gr de flori tocate bine într-un borcan de 500 ml. Jumătate de borcan de flori tocate și jumătate cu ulei de floarea soarelui. Se lasă o săptămână, 10 zile la macerat, la întuneric, apoi se strecoară.

Te-ar mai interesa: Atac de cord: 40% dintre femei se plâng de ACEST s...

Au un miros foarte puternic și sunt importante pentru sistemul nervos, pentru a adormi, pentru a ne vindeca sufletul, mintea. Ajută la regăsirea de sine. Tratamentul de face 2-3 luni: 21 zile cu 7 zile pauză.

Se bea câte un pahar pe tot parcursul zilei. Dacă vrem pentru stomac sau pancreas se pun 2-3 flori la un pahar de apă, deci mai concentrat. Bem ceai din ele pentru că este foarte aromat și bun” a mai spus Lidia Fecioru.

Te-ar mai interesa: Accident vascular cerebral: băutura care dublează ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private