marți, noiembrie 29, 2022

Politician român, despre Arbidol: „Se vinde la tarabă în piață, printre castraveți și morcovi”. Se impun „măsuri restrictive, limitative”.

După ce cardiologul Gabriel Tatu-Chițoiu a publicat pe contul său de Facebook o postare intitulată „Amăgire, numele tău se cheamă Arbidol”, acest subiect a devenit viral. Dr. Tatu-Chițoiu avertizează asupra ineficienței antiviralelor pentru prevenția bolilor, în special a Arbidolului. Nu există suficiente dovezi de eficacitate în protocolul de tratament COVID-19 din România, susține medicul.

Te-ar mai interesa: Cauza și simptomele arterelor înfundate. Cardiolog...

Medicamentul Arbidol nu este produs în România. Tocmai de aceea mulți fac trafic și îl vând pe piața neagră, fără aprobările necesare. Și asta, în ciuda faptului că specialiștii nu au suficiente dovezi de eficacitate în protocolul de tratament COVID-19 din România.

Politician român, despre Arbidol: „Se vinde la tarabă în piață, printre castraveți și morcovi”

Cristian Diaconescu, președintele PMP, este de părere că ne aflăm într-o situație disperată, în care fiecare cetățean se află „pe cont propriu”. Tocmai de aceea, susține politicianul, este momentul ca statul să intervină. Este nevoie imperativă de „măsuri restrictive, limitative”, pentru ca fiecare persoană să se simtă apărată.

Te-ar mai interesa: De ce e bine să mănânci semințe de floarea-soarelu...

„În absența unui mecanism credibil care să răspundă la așteptarea omului care într-adevăr se află într-o situație complicată, fiecare pe cont propriu.

Dacă intrăm pe logica asta de cont propriu foarte departe nu o să ajungem nici ca cetățeni, nici ca nație. Legea există, este o lege din 2006, instituții există fie în legătură cu avizarea, fie în legătură cu reprimarea.

În Italia s-a intervenit într-o astfel de situație cu procuratura și cu carabinierii. Au blocat până și site-ului, au blocat 42 de site-uri care promovau cumpărarea Ivermectinei. Statul a intervenit pentru că este în controlul situației, pentru că italienii au reușit să impună și certificatul verde, și o serie de măsuri restrictive, limitative, astfel încât omul să se știe apărat.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Experimentul secret cu care cerce...

Dacă omul este pe cont propriu, ajungem la astfel de situații. În nordul țării medicamentul se vinde la tarabă în piață, printre castraveți și morcovi.

De regulă, sunt rețele uriașe din care fac parte de obicei și medici.

Dacă statul nu există, nici o soluție nu văd foarte rapid”, a declarat președintele PMP, Cristian Diaconescu, potrivit B1 TV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private