Sari la conținut

Politician român, diagnostic cumplit: „Mă lupt până la capăt, cu doamna cu coasa!”

Codrin Stefanescu, politician
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Codrin Stefanescu, bolnav de cancer

Politician român, diagnostic cumplit.  În urmă cu două luni, președintele Alianței pentru patrie (APP) se retrăgea din viața politică, „din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate”, lăsându-l la cârma partidului pe Liviu Marian Pop.

Astăzi, Codrin Ștefănescu se tratează la una dintre cele mai bune clinici din Elveţia, dar încă nu a oferit detalii despre boala de care suferă.

 Politician român, diagnostic cumplit: „Mă lupt cu doamna cu coasa!”

Singurul lucru pe care l-a împărtășit publicului este acela că va lupta pentru viața sa. Aflat într-o scurtă vizită în România, politicanul a oferit un interviu Impact.ro, în care a dezvăluit că luptă cu „doamna cu coasa”, în felul lui personal.

„Mă lupt până la capăt, în felul meu, personal, cu doamna cu coasa! Asta e tot ce trebuie să știe lumea. E ceva personal, despre care vă închipuiți că nu-mi face plăcere să dau detalii.

Dar vă pot asigura pe toți că mă voi lupta cu îndârjire până la capăt!

Nu voi intra în amănunte, fiindcă nu le-am comunicat nimănui, nici măcar celor mai apropiați membri ai familiei! În această bătălie, toată lumea are speranța, cel puțin la un moment dat, că va reuși să învingă! Așa că am și eu speranțele mele! ”, a spus Codrin Ștefănescu, într-un interviu acordat pentru

Codrin Ștefănescu a mai dezvăluit că va sta două săptămâni de timp în România. Politicianul susține că își va continua tratamentul, pe care medicii elvețieni i l-au prescris.

În ceea ce privește motivele pentru care a revenit în țară, se pare că acest lucru l-a făcut tot la recomandarea medicilor.

Medicii m-au trimis în țară pentru circa două săptămâni, să iau vitamine. Apoi, mă întorc la tratamentul pe care-l am de urmat”, a mai mai afirmat politicianul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel