joi, mai 26, 2022

Povestea băiețelului care s-a născut cu o inimă în frunte. „Este un dar de la Dumnezeu”

Există persoane care au diverse semne din naștere, care sunt privite de cei din jur ca o pecete, un stigmat sau un semn lăsat de sus. Semnul din naștere poate fi o pată, de diferite mărimi și forme, care poate fi pe braţ, pe picior, pe spate, pe obraz.

În funcţie de posesor, unde e plantată, de acolo putem să aflăm nişte ciudăţenii. Cu ce har a venit acel copil pe pământ? Sau în momentul în care i-a dat-o Dumnezeu, de ce i-a dat-o?

Te-ar mai interesa: Măsurarea glicemiei, primul pas în depistarea la t...


Povestea băiețelului care s-a născut cu o inimă în frunte. „Este un dar de la Dumnezeu”

Despre Cinar Engin, un băiețel în vârstă de 5 ani, din Turcia, se poate spune că este cel mai inimos copil din lume. Imediat după nașterea sa, în 2015, la un spital din Ankara, bebelușul a făcut senzație în întreaga lume din cauza unui semn de naștere cel puțin neobișnuit: o inimă roșie, cu un contur perfect, în frunte!

După 4 ani, mama sa a decis să vorbească deschis despre minune.

Cinar Engin, un băiețel de toată frumusețea, s-a născut cu un semn ciudat pe frunte: o inimă perfect conturată. Când l-au văzut, asistentele care au ajutat-o pe mamă să-l aducă pe lume i-au și găsit o poreclă: bebelușul-iubirii.

Te-ar mai interesa: Afecțiunile vezicii urinare asociate cu grăsimea v...

Când au început să-l scoată în cărucior și să-l plimbe, spun părinții, Murat și Ceyda, oamenii se înghesuiau să-i facă poze. Era adorabil. În plus, mai toți îl considerau a fi special.

„Este un dar de la Dumnezeu. Când îl scoatem afară, toți spun că este minunat. Lumea îi zâmbește și îl primește cu căldură”, spun părinții.

Și, chiar dacă medicii se așteptau ca, odată ce crește, semnul să i se modifice, inima se încăpățânează să rămână perfectă!

Te-ar mai interesa: George Soros spune că civilizaţia „ar putea să NU ...

Acum, că e mai mărișor, părinții i-au făcut propriul cont de Instagram, unde postează fotografii cu minunea lor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private