duminică, mai 29, 2022

O femeie a decis să-și transforme viața și să piardă în greutate, trecând de la mărimea UK 16 la mărimea șase în doar un an.

Roshani, în vârstă de 35 de ani, din Manchester, s-a simțit rușinată când a fost nevoită să participe la nunta surorii ei în calitate de domnișoară de onoare. Toate domnișoarele purtau mărimi cuprinse între 8 și 10, iar ea era singura domnișoară de onoare cu mărimea 16.

Te-ar mai interesa: Alimentația sănătoasă pentru gravide. De ce nu tre...

Cu o slujbă stresantă și o stimă de sine la cote minime, mâncarea tineri a constat în gustări dulci, mâncare la pachet și alcool în încercarea de a face față stresului. Prin urmare, greutatea ei a atins cote alarmante.

În doar într-un an, Rachel a avut parte de o transformare uimitoare.

În ceea ce privește modul în care dimensiunea ei i-a afectat viața, Roshani a povestit: „Mi-a afectat încrederea, așa că, fără să-mi dau seama, m-a reținut de la anumite lucruri; cumpărături în locurile în care voiam să fac cumpărături, mersul în deplasări la serviciu sau participarea la evenimente sociale.

Te-ar mai interesa: Cum decongelezi în mod corect alimentele? Ce se în...

Este destul de interesant să privești în urmă și să realizezi cât de mult ratezi când nu ai încredere în propria ta piele.”

Ea a explicat, de asemenea, modul în care greutatea ei i-a afectat sănătatea: „Mă consolam cu iluzia că sunt ok. Îmi tot spuneam că nu sunt „atât de nesănătosă”, dar, în realitate, era mai mult decât aspectul meu.”

„Pielea mea era groaznică, eram obosită și nervoasă tot timpul și nu aveam energie. Nu am făcut niciun exercițiu și nici măcar nu am băut apă.”

„Eram într-un ciclu din care nu puteam ieși pentru că nu știam cum.

Te-ar mai interesa: Cele trei otrăvuri pe care le mănâncă românii. Con...

„Din păcate, la acea vreme nu eram cu adevărat conștientă de ceea ce avea să-mi provoace excesul de greutate asupra sănătății mele”, a adăugat Roshani.

Cât despre motivul pentru care a vrut să renunțe la câteva mărimi de rochie, ea a dezvăluit: „La început am vrut să slăbesc, ca să nu mă mai jeneze cum arăt.

„Sora mea se mărita și eu cu adevărat nu voiam să fiu „marea domnișoară de onoare” din pozele de la nuntă.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru. Curiozități despre creierul uman. T...

„La armonizarea rochiei de domnișoară de onoare, am pus un zâmbet fals, dar eram într-o rochie de cel puțin trei ori mai mare decât toți ceilalți.

Soluția lui Roshani: un antrenor personal cu care a început sala

Procentul ei de grăsime corporală a scăzut, de asemenea, cu aproape 30 la sută.

Toate acestea au fost realizate pe parcursul a 97 de sesiuni  de sport repartizate pe 59 de săptămâni, iar majoritatea acestor sesiuni s-au făcut practic în timpul a două dintre carantinele la nivel național.

Te-ar mai interesa: Dismorfia musculară sau obsesia pentru mușchi: Cun...

Discuând despre dieta și planul de exerciții pe care le-a urmat, Roshani a spus: „Mi-am curățat dieta și m-am asigurat că mănânc exact ceea ce ar trebui, mă îndopam cu alimente sănătoase, așa că nu mi-a fost niciodată foame.”

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private