marți, iunie 28, 2022

Un cunoscut prezentator de televiziune din Marea Britanie a povestit pierderea dureroasă a soției sale, după ce doctorii i-au pus un diagnostic greșit. Soția lui Simon Thomas se plângea adesea de dureri de cap, dar și de alte simptome, însă medicii au ignorat și au pus totul pe seama stresului. Pacienta s-a stins din viață, lăsând în urmă un copil fără mamă și un văduv.

Simon Thomas a povestit pentru The Sun că soția lui, Gemma, în vârstă de 40 de ani, s-a stins din viață după ce a fost la medicul de familie de trei ori, plângându-se de transpirații pe timpul nopții, vânătăi, oboseală și dureri de cap care s-au agravat în timp.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie sa stii atunci cand apelezi la o firmă ...

După ce i s-a spus că simptomele ei ar putea fi cauzate de stres, aceasta a început să se simtă din ce în ce mai rău și a ajuns la urgențe, potrivit The Sun. Trei zile mai târziu, a fost diagnosticată cu leucemie mieloidă acută, un cancer de sânge foarte rar.

„Cancerul de sânge este al cincilea cel mai comun cancer și al treilea cel mai comun între decesele de cancer,” a spus Simon, referindu-se la incidența bolii în Regatul Unit.

„Ia 15.000 de vieți în fiecare an, cam 40 în fiecare zi,” a continuat el.

Acum, prezentatorul TV promovează o competiție pentru organizația de caritate Blood Cancer UK, care, deși nu este la fel de populară precum altele din Marea Britanie, este foarte apropiată de sufletul lui.

Te-ar mai interesa: Atenție la acest tip de durere! Medic: „Trip...

Câștigătorul concursului poate câștiga o casă în valoare de trei milioane de lire în Cornwall, o zonă din sud-vestul Angliei, cunoscută pentru peisajele sale rurale și populară printre cei care își doresc o vacanță pe litoralul britanic.

Din păcate, Gemma a murit înainte ca Blood Cancer UK să poată să o ajute.

„Pun pariu că dacă aș merge pe strada principală locală acum, nimeni nu ar ști simptomele cancerului de sânge”

Te-ar mai interesa: Care sunt cele mai importante beneficii ale grădin...

„Oameni știu simptomele cancerului la sân,” a spus acesta, adăugând: „Dacă mergi la aproape orice teren de fotbal din Marea Britanie, sunt semne în toaletele bărbaților care vorbesc despre cancerul de prostată, dar pun pariu că dacă aș merge pe strada principală locală acum, nimeni nu ar ști simptomele cancerului de sânge”.

Simptome comune ale cancerului de sânge

Oboseală, dispnee, paloare
– Erupții cutanate, vânătăi sau sângerare inexplicabile
– Infecții sau febră inexplicabilă
– Umflături
– Dureri de oase
Transpirații nocturne excesive
– Mâncărimi ale pielii
– pierderea inexplicabilă a kilogramelor

Te-ar mai interesa: Totul despre boala de care a suferit Michael Jacks...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private