duminică, februarie 5, 2023

Preparat minune care elimină toxinele din colon. Efecte uimitoare asupra organismului

O vorbă din bătrâni spune că boala începe în stomac, iar moartea în colon. Toxinele de la nivelul colonului te devitalizează şi îţi pune în pericol sănătate. Prin urmare, curățarea lui nu este posibilă vindecarea niciunei boli.

Mierea și oțetul de mere, preparat minune

Un colon curat presupune scăderea riscului apariției unor boli precum cancerul, reumatismul, atrofierea sistemului nervos și bolilor de inimă. Alimentația, așadar, este punctul de plecare înspre o viață fără vizite inopinate la medic. Un preparat minune util în detoxifierea organismului este realizat din doar două produse.  Vorbim de  oţetul de mere şi mierea de albine.

Te-ar mai interesa: Atenție! Unghiile care se exfoliază pot anunța o b...

  • Mierea trebuie să fie în mod obligatoriu organică, procurată cel mai sigur de la un producător, pentru a evita produsele contrafăcute care conţin glucoză şi zahăr. Mierea are un conţinut mare de glucide, în proporţie de 80%, dar şi vitamine, enzime şi, desigur, glucoză şi fructoză. Acest adevărat medicament are efecte imediate, datorită structurii sale complexe şi nivelului echilibrat asigurat glicemiei, este un adevărat purificator al organismului.
  • Oţelul de mere, mai ales cel preparat în casă, are o tradiţie veche. Folosit cu încredere de bunici, el este recomandat în tratarea multor afecţiuni. Având un pH ceva mai ridicat acest oţet este superior celorlalte tipuri.

Combinanarea celor două ingrediente şi consumul lor în mod regulat va avea efecte uimitoare iar benefiicile nu vor întârzia să apară.

Preparat minune care elimină toxinele din colon. Mod de preparare

  • 1 linguriţă de miere
  • 1 linguriţă de oţet de mere
  • 1 cană de apă caldă

Amestecul trebuie consumat dimineaţa, pe stomacul gol.

Acţionează întâi la nivelul colonului, pe care îl va curăţa de toxine, pentru ca apoi să îşi aducă aportul la nivelul stomacului, unde va echilibra aciditatea.

De asemenea, cele două ingrediente luate împreună vor reduce tensiunea, colesterolul şi vă va fi de ajutor în menţinerea unui ten cât ma tânăr.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private