Sari la conținut

Previziuni Carmen Tănase: „Oamenii nu mai au perspectivă, s-a terminat. Nu scăpăm de pandemie până în…”

Actrița Carmen Tănase, recunoscută pentru poziția vehementă legată de pandemie, revine în atenția publicului cu noi declarații privind sfârșitul pandemiei. Potrivit acesteia, din toate sursele din care s-a informat, pandemia ar ajunge la final abia în anului 2028.

„2028, aşa e planul să se termine pandemia. Aşa am citit eu, nu e din capul meu şi nici nu am citit în horoscop”, a spus actriţa Carmen Tănase, duminică, la emisiunea Subiectiv.

„Eu cred că vom fi şi victimele unei crize economice fără precedent, dar nici asta nu e atât de grav, cât criza psihologică, ce se întâmplă cu oamenii în interiorul lor.

Echilibrul acestei lumi a fost stricat de această pandemie. Statul ăsta pe loc de ucide înăuntru.

Oamenii nu mai au perspectivă, s-a terminat”, a continuat actriţa.

Carmen Tănase: Am plecat din Bucureşti din cauza pandemiei

Pentru a se putea bucura de un grad de liberate, actrița a ales să își mute întreaga viață înafara Capitalei, undeva la țară, în natură.

„Pandemia a determinat această decizie, a fost ideea băiatului meu, am căutat să fugim şi ne-am gândit să ne apropiem un pic de natură.

Stau într-un loc minunat, cu pădure, căprioare, vulpi”, a spus actriţa Carmen Tănase.

Departe de știrile cotidiene, oamenii din zona respectivă își duc zielele în normalitate, lucrând la muncile câmpului și spre fericirea actriței, aceștia nici nu poartă mască de protecție. Atmosfera care domnește în acele locuri este una de normalitate și nu de pandemie.

„Acolo, dacă nu ai avea informaţii din afară, nici nu ai şti că e pandemie. Oamenii muncesc normal, se poartă normal”, a completat Carmen Tănase

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.