vineri, septembrie 25, 2020

Previziuni înspăimântătoare în prag de an nou chinezesc realizate de unul dintre cei mai cunoscuți prezicători și maeștri Feng-Shui din Hong Kong.

Lumea ar trebui să se pregătească de tulburări, instabilitate şi o importantă încetinire economică în Anul Porcului, care începe la 5 februarie, conform previziunilor unui faimos ghicitor din Hong Kong, citate luni de agenţia DPA.

Optimistul An al Cocoşului de Foc, din urmă cu doi ani, marcat de o creştere economică, a fost urmat de Anul Câinelui de Pământ care a început să îngroape flăcările optimismului, iar acum, Anul Porcului de Pământ va “pune capăt” definitiv acestei tendinţe, potrivit maestrului feng-shui Raymond Lo, scrie Agerpres.

Citește și:

Anul Porcului va aduce un declin al creşterii economice, ceea ce va conduce la un regres pe termen lung al pieţei bursiere şi la o criză economică.

Anul trecut, Lo a prevăzut conflicte în relaţiile internaţionale, dar şi o încetinire economică. În 2018, China şi Statele Unite au început un război comercial care, potrivit estimărilor, va contribui la încetinirea economiei mondiale în 2019.

Citește și:

Relaţiile internaţionale vor fi mai bune anul acesta, însă doar în aparenţă. Un ”curent subteran marcat de pericol, tulburări şi înşelătorie” va însoţi aparenta pace şi relaxare în afacerile internaţionale, susţine Lo.

Tulburările se întrevăd la orizont, avertizează prezicătorul. Cel mai recent An al Porcului, din urmă cu 60 de ani, a fost o perioadă marcată de escaladarea Războiului din Vietnam, dar şi de revolta tibetană care a dus la fuga lui Dalai Lama în India. Totodată, în urmă cu 120 de ani, în China a avut loc Răscoala Boxerilor, alimentată de sentimente ostile faţă de străini.

Citește și:

Potrivit estimărilor, Anul Porcului ar aduce dezastre naturale, precum cutremure şi alunecări de teren, dar şi diverse accidente în trafic, atât pe căile rutiere, cât şi pe cele maritime şi aeriene.

Persoanele născute în anii Porcului şi Şarpelui ar fi urmărite de ghinion, însă se pot proteja purtând un pandantiv cu tigru, care ”distrage” Porcul, potrivit lui Lo.

Cei născuţi în anii Tigrului, Iepurelui şi Caprei sunt norocoşi, susţine ghicitorul chinez.

Printre persoanele celebre născute în Anul Şarpelui, care trebuie să se pregătească pentru perioada plină de provocări ce va urma, se numără preşedintele chinez Xi Jinping, scriitoarea J.K. Rowling, preşedintele sirian Bashar al Assad, muzicianul Bob Dylan şi fiul preşedintelui SUA, Donald Trump Jr.

Parteneri