Sari la conținut

Previziuni Nostradamus 2024: Douăzeci și șapte de ani de sânge. Situația va scăpa de sub control!

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Michel de Nôtre-Dame, cunoscut mai bine sub numele de Nostradamus, a fost un farmacist francez care a trăit în secolul al XVI-lea și a cărui figură a supraviețuit până în zilele noastre datorită presupuselor sale puteri de clarvăzător. Pretinsele sale puteri de previziune au fost consemnate în cartea „Profețiile”, publicată în 1555 și care constă într-o colecție de aproape o mie de catrene poetice în care Nostradamus ar fi prezis evenimente care vor avea loc în viitor.

Predicțiile lui Nostradamus pentru 2023 sunt sumbre și includ chiar o posibilă explozie nucleară. Dar cum rămâne cu 2024 – profețiile sale sunt mai bune?

Predicțiile lui Nostradamus pentru 2024

Previziunile lui Michel de Nôtre-Dame pentru anul viitor sunt atât de complicate și catastrofale încât au dezlănțuit incertitudinea și teama în întreaga lume. Concret, predicțiile lui Nostradamus pentru 2024 și catrenele din care sunt inspirate interpretările sunt următoarele:

Al treilea război mondial

Clarvăzătorul francez prezice un nou război mondial în care vor fi implicate mai multe puteri mondiale, printre care Statele Unite, Rusia și China. Versetul care vorbește despre acest război este următorul: „Antihristul îi va anihila în curând pe cei trei / Douăzeci și șapte de ani de sânge va dura războiul său / Ereticii morți prizonieri exilați / Corpuri umane însângerate înghețate apă roșie”.

Craig Hamilton-Parker, cunoscut drept noul Nostradamus, a prezis recent și el izbucnirea celui de-al treilea război mondial, despre care susține că va implica Statele Unite, China și Rusia. Britanicul îndrăznește chiar să spună cum va începe conflictul: printr-un „eveniment ciudat cu avioane sau submarine”, ceva neobișnuit care va provoca o reacție și, din acel moment, „situația va scăpa de sub control”, a spus el.

Un cutremur major

Nostradamus anunță, de asemenea, pentru anul viitor un mare cutremur în California, care ar urma să provoace pagube serioase și mii de morți. Versetul care duce la prezicerea acestei mari catastrofe spune că „al douăzecilea soare din Taur atât de puternic se cutremură pământul / Marele teatru aglomerat va fi ruinat / Aerul cerul pământul se întunecă și se tulbură / Când zeul necredincios și sfinții vor copleși”. Interpretarea înțelege că „al douăzecilea soare al Taurului” este 20 mai, când soarele va intra în semnul zodiacal al Taurului, și că „marele teatru” ar putea fi Hollywood sau Los Angeles, potrivit Levante.

Un alt personaj celebru pentru previziunile sale, Eno Alaric, mai cunoscut sub numele de Călătorul în Timp, a anunțat, de asemenea, un cutremur major în California.

Schimbări la Vatican

Nostradamus prezice în previziunile sale din 2024 moartea Papei Francisc și alegerea unui nou suveran pontif, ultimul înainte de sfârșitul lumii. Catrenul care ar indica această profeție sună astfel: „Pontiful roman nu va fi ales / De el nici de aproape, nici de departe nu vor ține cont / Pentru un tânăr negru cu ajutorul marelui rege / Unui alt om roșu i se va da sacul”. „Tânărul negru” la care se face referire în vers ar indica faptul că viitorul papă va fi un cardinal african sau asiatic.

O schimbare climatică definitivă

Schimbările climatice pe care planeta le cunoaște deja și care, potrivit lui Nostradamus, se vor accentua în 2023, vor deveni un fenomen extrem și ireversibil până în 2024. Potrivit versului lui Nostradamus, „din schimbările umane veți vedea minuni / Timp de o mie de ani nu se vor mai găsi vestigiile lor / Secol rar timp rar / Curând va veni sfârșitul. Ce să aștepți nu știi”.

Acestea sunt câteva dintre previziunile întunecate și sumbre ale lui Nostradamus pentru anul 2024, potrivit revelațiilor cuprinse în cartea pe care specilistul și ghicitorul francez a publicat-o în 1555, Profețiile lui Nostradamus, care a servit la interpretarea și anticiparea viitorului omenirii încă din secolul al XVI-lea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.