Sari la conținut

Primul mesaj al legendarului Pelé după ce a fost mutat la îngrijiri paliative, ca urmare a luptei sale cu cancerul de colon: Rămâneți calmi și pozitivi

Primul mesaj al legendarului Pelé după ce a fost mutat la îngrijiri paliative, ca urmare a luptei sale cu cancerul de colon.

Presa braziliană a scris că Pelé nu mai răspunde la chimioterapie și primește doar medicamente pentru durere.

Pele a transmis primul mesaj cu privire la starea sa de sănătate, susținând că este „puternic” și „foarte plin de speranță”, după ce sâmbătă au apărut informații că a primit „îngrijiri paliative la sfârșitul vieții” în spital.

Rapoartele din Brazilia au spus că bărbatul de 82 de ani, care a intrat în spital săptămâna trecută, a primit măsuri pentru ameliorarea durerii într-o secție de „îngrijiri paliative la sfârșitul vieții”.

Primul mesaj al legendei braziliane Pele după ce a fost mutat la îngrijiri paliative

Mesajul celui mai mare fotbalist brazilian vine după ce presa din din această țară a scris că starea de sănătate a fostului fotbalist în vârstă de 82 de ani s-a înrăutățit. Pele a încercat să-i liniștească pe fani într-o postare pe Instagram joi, spunând că își face „vizita lunară” la spital.

„Prieteni, vreau să rămâneți toți calmi și pozitivi. Sunt puternic, cu multă speranță și îmi urmez tratamentul ca de obicei. Vreau să mulțumesc întregii echipe medicale și de asistență medicală pentru toată îngrijirea pe care am primit-o.

Am multă credință în Dumnezeu și fiecare mesaj de dragoste pe care îl primesc din toată lumea mă ține plin de energie. Și urmăriți Brazilia la Cupa Mondială!”, arată un mesaj postat pe pagina de Instagram a lui Pelé.

Potrivit unui comunicat al spitalului, starea de sănătate a lui Pelé rămâne stabilă.

Fostul fotbalist, în vârstă de 82 de ani, a fost internat marți la spital cu o infecție respiratorie.

„Pelé a avut un răspuns bun la tratarea infecției respiratorii, fără a arăta nicio înrăutățire a stării sale în ultimele 24 de ore”, a spus spitalul din Sao Paulo unde se află fostul fotbalist.

Potrivit publicației Folha de S Paulo, chimioterapia nu a mai dat niciun rezultat, astfel că a fost suspendată, iar Pele primește acum medicamente doar pentru dureri și dificultăți de respirație.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel