Sari la conținut

Prințul William s-a imunizat cu prima doză de vaccin anti-covid

Prințul William s-a imunizat cu prima doză de vaccin anti-covid.

Prințul William, în vârstă de 38 de ani, a fost vaccinat cu prima doză de vaccin anti-covid de către personalul NHS, marți, la centrul său local de vaccinare – Muzeul Științific din Kensington.

Potrivit The Telegraph, Ducele de Cambridge a publicat pe Twitter o o fotografie cu momentul vaccinării sale.

 

„Marţi, am primit prima doză din vaccinul anti-covid. Tuturor celor implicaţi în campania de vaccinare – vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut şi faceţi în continuare”, a spus Prințul William.

Reamintim că Ducele de Cambridege s-a îmbolnăvit de Covid în luna aprilie a anului trecut, aproximativ în aceeaşi perioadă ca şi tatăl său, prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic. Cu toate acestea, informaţia a fost fîcută publică abia în luna noiembrie.

Surse din preajma Prinţului William au dezvăluit că acesta nu ar dorit să provoace îngrijorare în rândul rezidenţilor britanici în aprilie 2020, deşi simptomele cu care s-a confruntat au fost destul de severe.

Şi alţi membri ai familiei regale din Marea Britanie au dezvăluit că au fost vaccinaţi anti-covid, inclusiv suverana, în vârstă de 95 de ani, şi prinţul Charles. Ulterior, regina Elisabeta a II-a a declarat că vaccinarea s-a desfăşurat foarte rapid, fără să fie dureroasă, şi i-a încurajat pe englezi să îi urmeze exemplul, spunând că cei care sunt sceptici ar trebui să se gândească la binele celorlalţi.

În prezent, aproape 37 de milioane de britanici au primit prima doză a unui vaccin anti-COVID-19, în cadrul uneia dinte cele mai rapide campanii de vaccinare din lume, iar în prezent toţi rezidenţii cu vârste de peste 34 de ani sunt eligibili pentru vaccinare,

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel