Sari la conținut

Probleme în cuplul Harry – Meghan? „Am nevoie de terapie cu șocuri! Am fost martor cum ea și un coleg …” . Cum și-a surprins Prințul soția? SOCANT pentru orice bărbat

După lansarea memoriile sale „Spare”, secretele Prințului Harry au fost divulgate lumii întregi în ultimele 48 de ore. Au fost dezvăluite multe aspecte diferite ale vieții sale private care au trezit interesul oamenilor din întreaga lume.

Prințul Harry a povestit deja lumii despre consumul său de cocaină în trecut, despre cum și-a pierdut virginitatea cu o femeie mai în vârstă și despre numeroasele lupte pe care le-a avut cu Prințul William. Dar unul dintre cele mai puțin distractive momente pentru el a fost atunci când a trebuit să-și vadă soția, Meghan Markle făcând o scenă de amor în serialul „Suits”.

Prințul Harry spune că are nevoie de „terapie cu șocuri electrice” pentru a-și scoate din cap scenele de amor ale lui Meghan Markle din producția „Suits”.

Ducele de Sussex recunoaște în memoriile sale, Spare, că a făcut greșeala de a căuta pe Google și a viziona câteva dintre scenele ei de dragoste când a început să se întâlnească cu Meghan.

„Am fost martor cum ea și un coleg din distribuție se iubeau într-un fel de birou sau sală de conferințe”, scrie Prințul de 36 de ani. „Nu aveam nevoie să văd astfel de lucruri pe viu”, a declarat Prințul potrivit Page Six.

Markle, în vârstă de 41 de ani, a jucat-o pe avocata Rachel Zane în producția americană, în care a apărut timp de șapte sezoane, din 2011 până în 2018.

Pe plan amoros, bruneta era interesată de Mike Ross, interpretat de Patrick J Adams.

Markle a fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson pe vremea când juca în serial. Cei doi s-au despărțit în 2014.

Adams, la rândul său, s-a căsătorit cu Troian Bellisario în 2016. Cei doi au participat la nunta lui Harry cu Markle, care a avut loc la Capela St George, în mai 2018.

Când „Harry și Meghan” au început să se întâlnească, cu doi ani înainte de nuntă, Prințul William și Kate Middleton au avut o reacție surprinzătoare la aflarea acestei vești.

„Am fost nedumerit, până când Willy și Kate mi-au explicat că erau fanii serialului Suits”, își amintește el, glumând că era îngrijorat că face un lucru greșit și că nu se aștepta să fie bombardat cu întrebări.

„În tot acest timp am crezut că Willy și Kate ar putea să nu o primească pe Meg în familie, dar acum trebuia să-mi fac griji că o vor urmări pentru un autograf”, a explicat Prințul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel