Sari la conținut

Produs periculos pentru sănătate, retras de la vânzare de Mega Image

Mega Image retrage de la vânzare un sos, din cauza unui alergen nemenţionat pe eticheta produsului deşi se afla printre ingrediente, glutenul din sosul de soia.

”Mega Image a retras de la vânzare produsele: 36428 OLYMPIA SOS TERIYAKI 320G; 44247 OLYMPIA SOS TERYAKI 58G.

Produsele retrase urmează să fie distruse

Retragerea produselor de pe piaţă şi rechemarea acestora de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, constatându-se prezenţa unui alergen in ingrediente (glutenul din sosul de soia ), care nu este menţionat pe etichetă”, anunţă ANSVSA.

Potrivit sursei citate, toate produsele retrase urmează să fie distruse.

”Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienţilor să NU consume produsele cu loturile sus mentionate şi roagă cu amabilitate sa le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziţionat produsul.

Este necesară prezentarea bonului fiscal. Consumatorii sunt rugaţi să returneze produsul cu datele menţionate mai sus până la data de 29.04.2024”, este mesajul retailerului citat de News.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel