sâmbătă, decembrie 5, 2020
Alecu Carmen

Produsul miraculos cu beneficii incredibile pentru sănătate. Sigur îl ai și tu în casă.

Cu toate că este unul dintre cele mai ieftine produse, drojdia de bere nu are beneficii doar în domeniul culinar. Este folosită într-o manieră foarte eficientă într-o gamă variată de afecțiuni.

Drojdia de bere este de fapt un derivat dintr-o ciupercă unicelulară din familia saccharomitaceelor numită Saccharomyces cerevisiae cu rol important în obținerea berii, de unde îi provine și numele.

Drojdia de bere conține aproape toata gama de aminoacizi esențiali, întreg complexul de vitamine B, vitaminele D, H, E, enzime minerale în formă asimilabilă, precum calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, seleniu, crom, zinc, tamina, fibre, proteine, lipide și glucide.

Indiferent că este proapătă, uscată sau sub formă de tablete, drojdia de bere are efecte miraculoase asupra sănătăţii. Luată în mod regulat, are efecte miraculoase în tratarea şi ameliorarea a numeroase afecţiuni.

Drojdia de bere, produsul miraculos

O cură cu drojdie durează minimum 10 zile și maximum 30 de zile, după care urmează o săptămână de pauză, după care cura se poate relua.

Drojdia proaspată se consumă cu miere de albine.

Astfel: la o linguriță de drojdie se adaugă două lingurițe de miere de albine, frecându-se amestecul până când se obține o pastă omogenă. Doza zilnică pentru un adult este de 3 lingurițe de drojdie, care se administrează pe stomacul gol, înaintea meselor principale.

Drojdia uscată se dizolvă în jumătate de litru de suc proaspăt de legume, fructe, ceai sau iaurt.

Se folosesc două lingurițe de praf de drojdie uscată, se amestecaă bine cu sucul și consumă pe parcursul unei zile în 3 reprize, înaintea meselor principale. Cantitatea rămasă de la o administrare se păstrează la frigider.

Produsul miraculos cu beneficii incredibile pentru sănătate

  • Drojdia de bere este utila in anemie. Este cunoscut faptul că drojdia este un remediu bogat in minerale si vitamine, ajutand la metabolizarea corectă a acestora. Se face o cură de 3 săptămâni cu drojdie de bere.
  • Administrată înaintea meselor principale scade pofta de mâncare. În cazul în care este administrată după masă, crește pofta de mâncare.
  • Te scapă de răceli și boli infecțioase. Seleniul, precum și alte vitamine conținute de drojdie, măresc foarte mult rezistența organismului la orice gen de infecție. Se administrează câte 3 lingurițe de drojdie proaspată pe zi, timp de 2-3 săptămâni.
  • Drojdia de bere este considerată de unii cercetători un adevarat medicament în tratamentul bolilor tumorale maligne. Este de ajutor bolnavilor de cancer care au recurs sau recurg la iradiere (aceasta are mai puține efecte adverse atunci când este asociată cu consumul zilnic de drojdie de bere,  minim 6 lingurițe pe zi). S-a descoperit, de asemenea, că drojdia protejeaza mucoasele.
  • Consumul de drojdie de bere reglează nivelul colesterolului în sânge. De asemena, aduce la valorile normale tensiunea și favorizează activitatea miocardului.
  • Drojdia te poate scăpa și de neplăcuta acnee. Se consumă intern, dar și extern. Se fac măști din 2 lingurițe de drojdie de bere, 2 linguri de ulei de masline și 2 linguri de miere. Amestecul se omogenizează, după care se întinde pe ten. Se lasă să acționeze timp de 30 de minute, după care se spală cu apă călduță.
  • Complexul de vitamina B și anti-oxidanții din drojdie sunt de un real ajutor pentru îmbunătățirea metabolismului celular la nivelul pielii (afecțiuni dermatologice). Se fac cure de 1 lună cu drojdie de bere (4 lingurițe pe zi), cu o săptămână de pauză.
  • Drojdia și-a arătat eficiența și în infecțiile cu viruși hepatici (hepatita virală A, B si C).

Parteneri