vineri, decembrie 3, 2021

Chiar dacă e vară și lumina soarelui este puternică, prof. dr. Monica Pop, medic primar oftalmolog, nu recomandă purtarea ochelarilor de soare celor care nu suferă de fotofobie și în niciun caz copiilor.

Nu puneți ochelari de soare copiilor! Este o greșeală. Le induceți fotofobie, iar luminozitatea scăzută nu face deloc bine retinei ochișorilor lor sensibili”, a transmis medicul oftalmolog a scris pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Unul dintre cele mai puternice remedii naturale pe...

Dr. Monica Pop a mai transmis, în cadrul unui interviu pentru Doctorul Zilei, că nici adulții care nu suferă de sensibilitate la lumină, nu ar avea nevoie de ochelari de soare pentru că pot dezvolta o dependență pentru ei.

Dacă vă numărați printre cei cu fotofobie (sensibilitate la lumină), de un singur lucru trebuie să țineți cont atunci când vă alegeți ochelarii de soare: să vedeți cu ei pe nas, la fel de bine ca fără. Prețul, firma, nu contează.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri