vineri, ianuarie 27, 2023

Un bărbat de 42 de ani, profesor de informatică a fost prins în timp ce întreținea relații intime cu o elevă de 16 ani. Chiar mama fetei a intrat peste ei. 

Un profesor gorjean care predă informatică la un liceu din Tg-Jiu și la o unitate școlară din comuna Logrești, este cercetat penal pentru act sexual cu minor, după ce fost surprins de mama unei adolescentei de 16 ani, în timp ce întreținea relații sexuale cu aceasta, chiar în apartamentul său din Tg-Jiu. Potrivit presei locale, citate de Gândul, profesorul și adolescenta ar fi avut o relație de aproximativ trei luni.

Te-ar mai interesa: Eructațiile (râgâielile) excesive pot fi un semn d...

Mama fetei a alertat autoritățile

De ceva timp, mama fetei bănuia că se întâmplă ceva ciudat între fiica sa și profesor, iar cu o seară înainte a surprins o discuție din care reieșea că cei doi urmează să se întâlnească a doua zi.

Femeia a urmărit-o pe fiica sa, în cursul zilei de luni, atunci când toate suspiciunile i s-au confirmat. Ea a alertat autoritățile, când a găsit-o pe minoră în apartamentul profesorului de informatică.

Polițiștii au dispus ca adolescenta să fie examinată de medicul legist de la Laboratorul Medico-Legal al Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, iar profesorul a fost audiat, în prezența avocatului, timp de mai multe ore.

Te-ar mai interesa: Medic român: Cura cu apă alcalină combate orice bo...

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj au confirmat cazul, precizând că s-a decis continuarea cercetărilor cu bărbatul în stare de libertate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private