marți, iunie 28, 2022

In cadrul unui interviu acordat pentru Evenimentul Zilei, prof. Constantin Dulcan a explicat cat de important este sa ne mentinem impacati, linistiti si fericiti.

„Se spune că fiecare dintre noi avem nevoie de un feedback de valorificare. Toți vrem să știm că ceea ce facem noi, ceea ce spunem noi, este agreat, este acceptat.

Este nevoia noastră de identificare și valorizare. Pe care o avem cu toții. Dar unii o au exagerată și fac tot felul de exibiții ca să fie apreciați, alții sunt foarte modești și nu vor neapărat să apară”, a spus prof. Constantin Dulcan.

Te-ar mai interesa: Planta care face minuni pentru sistemul nervos. Li...

„Tot ceea ce facem rau se intoarce. Orice actiune are o reactie”

„Să înțelegem că viața noastră începe de la respectul pentru viața celorlalți. În clipa în care noi invadăm viața altcuiva, sub orice formă – morală, fizică etc. – , din clipa aia și noi și ei suntem nefericiți. Respectă-ți semenii!

Respectul reciproc înseamnă singura condiție a unei conviețuiri normale. Tot ceea ce facem rău se întoarce. Orice acțiune are o reacție. Orice comportament al meu, orice gând stupid se întoarce și împotriva mea și a celorlalți. Nu există pierderi în Univers” a mai spus prof. Dulcan.


Lumea trebuie să înțeleagă că este foarte important să stabilim un mod rațional

„A gândi bine, pozitiv, înseamnă să gândim pentru noi înșine. Și atunci în sfera noastră îi cuprindem și pe ceilalți. Se spune că atunci când gândim frumos purtăm peste noi o pelerină albă, luminoasă, iar când gândim rău nori negri stau deasupra noastră.

Te-ar mai interesa: Brățările: acele bijuterii de care nu ne putem lip...

Lumea actuală nu merge pe un drum corect. Dacă va continua așa nu are niciun viitor. Lumea trebuie să înțeleagă că este foarte important să stabilim un mod rațional, lucid de comportament , pentru că comportamentul meu înseamnă comportamentul lumii și comportamentul lumii se răsfrânge și asupra mea și asupra tuturor”, a conchis prof. Constantin Dulcan pentru EVZ.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private