duminică, decembrie 4, 2022

Pentru cei care nu au auzit de Nostradamus, a fost un medic și farmacist francez născut în 1503 care era interesat și de artele divinatorii.

Unele dintre profețiile sale precum asasinarea lui John F. Kennedy, distrugerea Turnurilor Gemene din New York, războaiele mondiale, sau războaiele napoleoniene s-au împlinit.

De asemenea, s-a descoperit recent că el a prezis moartea Reginei Elisabeta a II-a a Angliei și că fiul ei, Charles, va ajunge rapid la putere.

Te-ar mai interesa: Ai hemoglobina mică? Uite ce afecțiuni ascunde...

Nu tot ce a scris Nostradamus în cartea sa de profeții numită „Secole astrologice” se împlinește și, de asemenea, uneori este greu de înțeles sau interpretat, deoarece folosește un limbaj criptic care nu este folosit în vremurile actuale.

Tosuși, sunt două profeții pentru 2023 care sunt înțelese și care s-ar putea concretiza într-un mod foarte posibil.

Prima dintre ele vorbește despre „Șapte luni ale marelui război, oameni care mor din cauza bolii”, așa că s-ar putea ca din cauza conflictului Rusia-Ucraina să izbucnească al treilea război mondial cu o durată de șapte luni din cauza tipului de arme de mare putere disponibile celor mai puternice națiuni de astăzi.

Te-ar mai interesa: Crește numarul celui mai agresiv val de infectii r...

El adaugă că „Ruan, Evreux, nu vor cădea în fața regelui”, așa că aceste două orașe ar putea fi salvate de la distrugere, dar Parisul nu ar avea aceeași soartă.

A doua profeție a lui Nostradamus pentru 2023 are de-a face cu Marte, binecunoscuta planetă roșie pentru care stații spațiale precum NASA au manifestat un mare interes și unde ESA (Agenția Spațială Europeană) plănuiește să trimită o navă cu un rover pentru a explora planeta.

Te-ar mai interesa: „Chirurgia nu vindecă cancerul”. Se poate supravie...

Această profeție spune că va exista o „defecțiune a luminii pe Marte” și, deși ar putea fi orice, putem lua în considerare posibilitatea ca vom vedea o mișcare ciudată a acestei planete sau ca nava spațială ESA să explodeze când va ajunge pe Planeta Roșie, scrie Sport. ES.


Urmează 3 zile de întuneric

3 zile de întuneric. În ceea ce privește sfârșitul anului 2022, profeția lui Nostradamus șochează: Urmează 3 zile de întuneric.

Te-ar mai interesa: ANPC trage un semnal de alarmă! La ce trebuie să f...

Previziunea lui Nostradamus:

„Anul 2022 va aduce distrugere și apoi pace.

Întunericul va dura 72 de ore și va preceda pacea.

Acest lucru s-ar putea întâmpla toamna, pentru că va fi zăpadă pe munți, însă nu și pe câmpii

Semnul Crucii va apărea pe cer.

Războiul se va încheia la fel de repede precum a început, din cauza unul fenomen natural.

Ultima bătălie va fi lângă Köln și va fi câștigată de Occident.”

Te-ar mai interesa: Gheața neagră”, extrem de periculoasă. Carambol cu...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private