Sari la conținut

Proprietățile uimitoare ale turmericului. Iată boala cronică pe care o ameliorează și cum prepari amestecul!

antibiotic și antiviral natural

Turmericul este un condiment renumit în medicina alternativă. Acesta este utilizat în sute de leacuri și tratamente naturiste, datorită proprietăților asupra organismului. Acesta ajută la ameliorarea durerilor, este un puternic antioxidant, antimicrobian și  luptă împotriva celor mai temute afecțiuni, precum cancerul. De asemenea, ameliorează simptomele provocate de boala cronică manifestată 1% din populația lumii, artrita reumatoidă.

Turmericul proprietăți antiinflamatoare, calmante, antioxidante, antimicrobiene, hepatoprotectoare și anticanceroase, printre multe alte beneficii asupra întregului organism.

Artrita reumatoidă este o boală autoimună cronică ce nu are leac. Afectează 1% din populația lumii. Prin urmare, mulți oameni caută în mod constant remedii simple sau soluții care să îi ajute să amelioreze simptomele acestei afecțiuni.

 

Artrita reumatoidă, boala cronică ameliorată cu succes folosind acest tratament

Doza de Sănătate recomandă un tratament pe bază de argilă și curcuma, recomandat pentru ameliorarea durerilor provocate de artrita reumatoidă.

Datorită acestor virtuți vindecătoare, acest condiment se poate dovedi util în cazul bolilor care provoacă inflamații și durere. Poate fi găsit sub formă de pulbere sau ulei. De fapt, poți găsi chiar și suplimente ale componentei sale active, curcumina.

Citeste si:

În primul rând, acesta este un remediu care acționează ca analgezic destul de repede. Efectelor turmericului li se adaugă cele ale argilei, care ajută la reducerea inflamației și, prin urmare, la ameliorarea durerii. În plus, oferă și multe minerale benefice pentru piele.

Ingrediente

3 linguri de argilă (90 g)
1 lingură de pudră de curcuma (25 g)
Apă

Mod de preparare

În primul rând, nu folosi ustensile metalice pentru a manipula argila. În schimb, alege ustensile din lemn, plastic, ceramică sau sticlă, de exemplu.
Pentru început, amestecă bine argila cu turmericul.
Apoi, adaugă progresiv apă până obții o pastă fină.
Când este fermă, o poți aplica.

Mod de utilizare

Aplică pasta pe pielea curată și uscată din zona afectată de artrita reumatoidă.
Las-o să acționeze 20-30 de minute sau până când se usucă argila.
Spală-ți pielea pentru a îndepărta pasta și, dacă vrei, aplică o cremă hidratantă sau de calmare a durerii, recomandă Doza de Sănătate.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.