Sari la conținut

În luna femeii, lupta împotriva cancerului mamar continuă. Proteze mamare gratuite pentru femeile cu cancer mamar

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Simptome cancer de san

Grupul CEZ în România celebrează luna femeii și se alătură luptei împotriva cancerului mamar

Și în acest an, Grupul CEZ în România susține energia #lafeminin. Fiecare femeie merită să se simtă puternică și frumoasă în pielea ei și merită toată susținerea în această călătorie. Grupul CEZ în România se alătură luptei împotriva cancerului mamar și oferă gratuit proteze mamare pentru 100 de femei vulnerabile în fața acestei afecțiuni.

În luna Martie, luna dedicată femeii, echipa CEZ sărbătorește reîntoarcerea naturii la viață și sprijină cu 10.000 mii de euro Asociația Moving On Breast Cancer, prin lansarea unei campanii de solidaritate și susținere a femeilor diagnosticate cu cancer mamar din România, cu precădere din regiunea Oltenia.

#100deZâmbete 100 de proteze mamare

„Ne-am propus să oferim #100deZâmbete, și să dăruim 100 de proteze mamare femeilor vulnerabile din comunitatea noastră. Acestea nu reprezintă doar un simbol al luptei împotriva cancerului mamar, ci și surse de confort și încredere ale femeilor care se confruntă cu această provocare.

În această călătorie dificilă, ne dorim să aducem o rază de speranță și să facilităm procesul de recuperare și reintegrare socială, creând astfel un spațiu în care femeile pot simți că nu sunt singure în această luptă.

Suntem parte a unei comunități puternice și luptăm în fiecare zi și prin fiecare acțiune să construim un viitor #roz alături de oamenii noștri pentru toți aceia care au nevoie de noi.

Dăruim #energiepentrubine pentru că este în ADN-ul nostru și prin fiecare campanie bifăm un sector în care persoanele vulnerabile pot avea un viitor mai bun.” Angelica Barbu, Chief People and Brand Officer, CEZ România.

Sursă foto: Grupul CEZ

Tot cu această ocazie, 100 de femei din cadrul Grupului CEZ, participă la un workshop, susținut de un medic specialist, dedicat prevenției și depistării cancerului mamar.

#energiepentrubine pentru femeile diagnosticate cu cancer mamar

Ultimele studii indică că cea mai mare incidență, în România, în rândul femeilor, cu un procent de 28%, o are cancerul mamar. Cu #energiepentrubine, oferim femeilor diagnosticate cu cancer mamar o sursă suplimentară de energie – acea energie care vine din compasiune, încurajare și sprijinul colectiv.

De aproape 20 de ani, misiunea Grupului CEZ este simplă, dar profundă – aceea de a aduce zâmbete pe chipurile femeilor curajoase care se confruntă cu această boală nemiloasă.

În spiritul acestui demers, fiecare proteză mamară va fi însoțită de un mărțișor creat cu migală de către talentați artiști români. Aceste mici opere de artă nu sunt doar simboluri, ci și expresii ale frumuseții și încurajării, menite să lumineze calea doamnelor din comunitatea noastră.

Grupul CEZ în România continuă să susțină și să încurajeze inițiativele de responsabilitate socială având ca obiectiv final crearea unui impact pozitiv și durabil în comunitățile din aria de acoperire.

Energia vine de la oameni, de la fiecare din noi.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel