luni, septembrie 26, 2022

Radu Banciu șochează. Prezentatorul TV a declarat recent, în emisiunea „Fotbal All Inclusive”, că 99% din femeile pe care le-a cunoscut „își doreau să le mai și plesnești din când în când”.

„Femeia nu știe unde îi sunt lipsurile, să nu credeți că din motivul ăsta lipsesc muierile (n.r. de pe chatul emisiunii) că le era frică să nu le urechem pentru ortografie. (…) Să nu-i faci curte pe chat, atunci dispare. Cât timp pari inabordabil, toată proasta-i topită după tine.

Te-ar mai interesa: Inflamarea vaselor de sange de la nivelul creierul...

Cât timp cât te dai cocoș, femeia e în jurul tău. În momentul în care dai un pic în tandrețe, în nostalgie, nu o mai interesezi Asta e muierea”, a spus Radu Banciu.


Ce spune Radu Banciu despre femei

Un internaut i-a scris: „Bărbații în tandrețuri sunt plictisitori. Bărbatul trebuie să fie puternic, nu moale. De aceea ne atrag bărbații inabordabili”, comentariu la care Radu Banciu a reacționat astfel: „Păi da, dar până la un punct. Că după aia veniți și vă plângeți că v-a dat cu ranga sau cu parul. Nu mi se pare așa. Bărbatul nu trebuie să fie tare, că nu toți bărbații sunt polițiști sau vameși. Să aibă alte argumente, după părerea mea.

Te-ar mai interesa: Cea mai eficientă și rapidă metodă să scapi de cel...

Asta cu bătaia și cu dușmănia știu și eu că toate femeile pe care le-am cunoscut, mă rog 99%, asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când, să se vadă că există o autoritate. Dar ele nu spun asta niciodată în viața reală.

Radu Banciu șochează: Ele o spun așa, în cuplu, în intimitate, dar în viața reală nu se duc la televizor să spună: eu de abia aștept să vină bărbatul acasă să îmi dea două-trei dosuri de palmă de să mă lase lată.

Te-ar mai interesa: Horoscop 27 septembrie 2022. Motiv de bucurie pent...

Sau să îmi dea în fiecare seară numai la ficat. Nu, nu spun asta, dar într-adevăr sunt atât de proaste cele mai multe dintre ele încât asta își doresc în realitate.

O relație de tipul ăsta este totalmente inacceptabil. Adică dimpotrivă atunci ia-ți un măgar sau un mistreț și stai cu ăla. E ca și cum ar zice bărbatul: mie îmi trebuie o femeie care să facă numai mâncare sau numai curat. Acestea sunt niște clișee, până la urmă”, a spus Radu Banciu, potrivit DCnews.

Te-ar mai interesa: Cum reușește Iuliana Tudor să mențină un echilibru...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private