vineri, august 19, 2022

Marina Almășan sare în apărarea lui Buhnici. După scandalul stârnit de subiectul vergeturilor și celulitei, vedeta pune paie pe foc și face, la rândul său, o serie de declarații incredibile.

”Ce-a făcut numitul Buhnici? Le-a înţepat discret, cu limba-i ascuţită, pe rubensienele reprezentante ale sexului (cândva) frumos, care, neţinand cont de ”imperfecţiunile” majore ale trupului, se expun în faţa unor plaje întregi, în toată splendoarea celulitei şi a kilogramelor lor, fără să aibă nicio reţinere”, scrie jurnalista pe pagina ei de Facebook.

Te-ar mai interesa: Gabriel Diaconu pune punctul pe i. Cineva ar trebu...

”Cu riscul de a deveni oarecum ”avocatul diavolului”, am să mă răţoiesc puţin la cei ce au sărit, la beregata lui Buhnici, ca muşcaţi de posterior.

În primul rând, libertatea de expresie este la fel de valabilă ca şi libertatea de a-ţi expune epiderma la soare, indiferent de indicaţia acului de la cântar. Iar dacă ai blog, se presupune că de-asta l-ai făcut: ca să-ţi exprimi părerile personale”, scrie Marina Almăşan.


Lumea vine la mare ca să se bucure de frumos

”M-am ”expus” mereu cu zgârcenie în public, considerând (la fel ca şi Buhnici, constat!) că lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană şi de acumulări de celulită. Băile mele de soare se întâmplau mai mereu pe la câte-o periferie de plajă, mai totdeauna în costum de baie întreg şi invariabil la primele ore ale dimineţii.”

Te-ar mai interesa: Efect bizar! Bărbat incapabil să „vadă” numerele d...

Prezentatoarea TV a declarat că înainte de a merge la mare ține o cură drastică, asociată unui program intensiv de gimnastică.

Marin Almășan este feministă, însă recunoaște că asta nu o oprește să privească cu ochi critic”câte-o supraponderală al cărei număr de kilograme este invers proporţional cu cel al complexelor, cum îşi unduieşte dramatic depozitele de grăsime din şoldurile care îi deformează colanţii.

Te-ar mai interesa: Te doare călcâiul? Când e recomandat să mergi la m...

Sau la câte un minijup din care explodează doi caltaboşi consistenţi, cocoţaţi pe tocuri de 10 centimetri, aparţinand toate unei dudui parfumate, care nici măcar nu se sinchiseşte de crucile pe care şi le fac cei din jur”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private