luni, septembrie 26, 2022

Adda a făcut noi dezvăluiri despre cele două boli cu care s-a infectat în urmă cu mai bine de un an. Celebra cântăreață spune că suferă de două boli grave care au dus la inflamarea creierului.

În urmă cu câteva luni, cântăreața a spus că suferă de Borelioză și Bartonella, două boli care pot avea urmări grave printre care și leziuni cerebrale sau paralizie la nivel feței. De câteva luni bune, artista s-a confruntat cu simptome chinuitoare și a primit inițial un diagnostic greșit. Boala a avansat și a ajuns până la creier.

Te-ar mai interesa: DECIZIE ȘOC! Spitalele refuză să opereze dacă nu e...


 Infecția i-a slăbit sistemul imunitar

Cum a ajuns să aibă ambele boli? Vedeta a fost înțepată cu de un țântar care a infectat-o cu Bartonella. Infecția i-a slăbit sistemul imunitar și așa s-a putut activa și Borelioza, care i-a fost transmisă de către mama ei.

„S-a întâmplat cel mai probabil congenital. S-a transmis de la mama. În momentul în care m-a înțepat țânțarul cu Bartonella, probabil s-a activat și Borelioza, pentru că eu pe asta o am pozitivă. Am reușit să țin simptomele sub control, dar când a ajuns să devină afecțiune neurologică, a fost mai greu. Eu sunt un caz fericit. La mine doar s-a inflamat creierul, boala nu a apucat să mănânce din creier, ca să spun așa pe românește“, a povestit vedeta.

Te-ar mai interesa: Ce se va întâmpla cu școlile în această iarnă: Se ...

Boala a transformat-o radical

Artista se bucură că tratamentul funcționează, dar va mai dura până când se va vindeca complet.

„Trăiesc o perioadă cel puțin interesantă. M-a schimbat radical, din toate punctele de vedere. Nu mai știu cine e fata de dinainte de octombrie 2020, dar cred că, totuși, cea de acum îmi place mai mult. Am trecut de prima fază a tratamentului și am primit o veste bună. Funcționează. Simptomele s-au redus cu 70%.

Te-ar mai interesa: Corpurile de iluminat joacă un rol important în pr...

Borelioza și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge. Sunt încă în celule, dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo“, a conchis ADDA, potrivit cancan.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private