duminică, iunie 4, 2023

Gâtul face parte din aparatul respirator superior. Acesta se poate inflama în răceli obișnuite, gripă și alte infecții care se dezvoltă la nivelul căilor respiratorii superioare.

În aceste zone, anumite tratamente naturiste pot fi de ajutor pentru a elimina agenții patogeni și, de asemenea, pentru a vindeca leziunile produse de inflamație.

Pentru că este un simptom care poate fi ușor confundat cu infecția cauzată de SARS-CoV-2, testarea este recomandată.

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...

Indiferent dacă suferi de o răceală obișnuită sau de Covid, aceste remedii naturale te vor ajuta să reduci inflamația și să te vindeci mai repede.

Remedii pentru vindecarea gâtului


Turmeric și ceai verde

Acest tratament este foarte ușor și eficient. Combinarea ceaiului verde cu turmericul este o modalitate excelentă de a trata infecțiile gâtului. Va ajuta la reducerea inflamației și la accelerarea recuperării, scrie Doza de Sănătate.

Pregătiți ceaiul verde ca de obicei. Când apa fierbe, adăugați o jumătate de linguriță de turmeric măcinat.

După aproximativ cinci minute după ce ați oprit focul, beți ceaiul cu puțină miere.

Te-ar mai interesa: Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchiev...

Remediu cu cimbru, miere și ceai de lămâie

Nimic nu este la fel de simplu sau eficient ca aceste trei ingrediente. Cimbrul este un puternic antiseptic care combate germenii. Mierea favorizează vindecarea, reduce inflamația și calmează întregul gât.

Combinând cimbru și miere cu suc de lămâie, veți obține un preparat medicinal pe care îl puteți savura pe tot parcursul zilei. Iată cum se pregătește:

  • Adăugați două linguri de cimbru proaspăt într-un litru de apă clocotită.
  • Adăugați sucul unei lămâi, precum și coaja rasă.
  • Fierbeți aceste ingrediente timp de 10 minute.
  • Luați vasul de pe foc și așteptați 10 minute înainte de a strecura lichidul.
  • Beți acest ceai cu două linguri de miere pe tot parcursul zilei.

Miere și usturoi

Acest amestec este unul dintre cele mai puternice remedii pentru eliminarea agenților patogeni și vindecare. Atât mierea, cât și usturoiul, sunt antibiotice naturale și luptă cu infecțiile.

Te-ar mai interesa: Cea mai bună modalitate pentru a avea pe masă cei ...

Tot ceea ce trebuie să faci este să zdrobești un cățel de usturoi, la temperatura camerei, și să îl amesteci cu puțină miere. Consumă amestecul fără să mesteci. Poți bea un pahar cu apă pentru a facilita înghițirea.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private