joi, februarie 2, 2023

Ficatul este un organ cam de dimensiunea unui mingi de fotbal. Se așează chiar sub cutia toracică pe partea dreaptă a abdomenului. Ficatul este esențial pentru digerarea alimentelor și eliminarea din organism de substanțe toxice.

Boala hepatică poate fi moștenită (genetică). Problemele hepatice pot fi, de asemenea, cauzate de o varietate de factori care afectează ficatul, cum ar fi virușii, consumul de alcool și obezitatea.

Te-ar mai interesa: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Piersic și...

În timp, afecțiunile care afectează ficatul pot duce la cicatrizare (ciroză), care poate duce la insuficiență hepatică, o afecțiune care pune viața în pericol. Dar tratamentul timpuriu poate da ficatului timp să se vindece.

Îți propunem o soluție simplă și ieftină pentru stimularea regenerării ficatului și eliminarea toxinelor din organism.

Ingredientele de care ai nevoie pentru a-ți regenera ficatul:

  • 6 cani de apa,
  • 3 lamai,
  • 5 tulpini de telina si
  • cana de patrunjel tocat.

Amesteca toate ingredientele cu ajutorul unui blender.

Consuma amestecul de 3 ori pe zi, timp de 3 zile, iar in aceasta perioada incearca sa nu mai mananci alimente grele si sa bei multa apa. Vei observa ca la finalul curei te vei simti mult mai bine si chiar vei scapa de cateva kilograme in plus.

Te-ar mai interesa: Ai mâncat prea mult? Trucuri care te scapă de indi...

Beneficii suc de țelină

Sucul de țelină combate celule canceroase

Sucul de țelină conține antioxidanți puternici și compuși de combatere a cancerului. Țelina conține un flavonoid numit apigenină, despre care s-a demonstrat că distruge celulele canceroase. În mod interesant, poliacetilenele din țelină conțin compuși chimioprotectori care ajută la reducerea toxicității, sporind în același timp imunitatea și ajută la încetinirea creșterii celulelor mutante.

Te-ar mai interesa: Suferi de insomnie? Dr. Cezar spune cum poți avea ...

Ne ajută procesul de digestie

Sucul de țelină vindecă și activează intestinul prin refacerea acidului clorhidric care ne ajută să digerăm lucrurile mai repede și mai eficient. Sucul de țelină ajută la creșterea acidului din stomac, care este necesar pentru a ajuta la descompunerea alimentelor, în special a proteinelor.

Foarte bun pentru cei care au o dietă bogată în proteine. Dacă acidul nostru din stomac este scăzut, organismul trebuie să folosească mai multe resurse pentru a digera alimentele respective, lăsându-ne deseori să ne simțim obosiți și letargici.

Te-ar mai interesa: Urolog: Apa care poate duce la apariția cancerului...

Sucul de țelină are capacitatea de a umple în mod semnificativ nivelurile epuizate de mucus gastric, care sunt necesare în mucoasa stomacului pentru a vindeca și a preveni ulcerul și refluxul acid.

Antiinflamator natural

Sucul de țelină este un antiinflamator natural. Conține poliacetilenă care reduce durerile cronice articulare, gută și artrita reumatoidă.

Sucul de țelină ajută ficatul

Studiile arată că țelina ajută la reducerea acumulării de grăsime în ficat. Nutrienții din țelină protejează ficatul și, de fapt, ajută ficatul să producă enzime care ajută la eliminarea grăsimilor și a toxinelor.

Te-ar mai interesa: Ai dureri articulare? Remediu minune care combate ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private