Sari la conținut

Reţeta minune care curăţă organismului de toxine în doar o zi

Ingredientul din salată
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Dacă nu vă plac dietele lungi și obositoare, această reţetă minune uşor de preparat vă va ajuta să vă curăţați organismul de toate toxinele în doar o zi.

Pe tot parcursul zilei este necesar să vă hidrataţi corespunzător, consumând cantităţi suficiente de apă, în care puteți adăuga suc de lămâie și miere. Nutriţioniştii recomandă să bem un pahar cu apă înainte de fiecare masă.

În plus, este indicat să mâncaţi o lingură de desert de semințe de in în timpul micul dejun pentru a îmbunătăți activitatea tractului gastrointestinal. Cea mai bună opțiune este să înmuiați semințele peste noapte în apă, iaurt sau chefir.

Beţi ceai după fiecare masă

Puteţi să beţi ceai verde sau din plante după aproximativ 20 de minute după fiecare masă. Ceaiul normalizează nivelul zahărului din sânge, calmează inflamația din stomac și, de asemenea, curăță ficatul și rinichii de toxine.

ceai
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

Ingrediente pentru salată

– 200 g de broccoli;

– 120 g de mazăre verde;

– 40 g de avocado;

– 20 g de seminţe de in;

– 100 g castravete proaspăt;

– 50 g brânză;

– 50 g mentă şi pătrunjel;

– puţină zeamă de lămâie;

– ulei de măsline după gust.

Mod de preparare

Amestecaţi legumele, avocado și condimentele, apoi adăugaţi ulei de măsline și suc de lămâie. Salata este bogată în acid folic, care vă va ajuta la restabilirea echilibrului energetic în organism.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel