Sari la conținut

Revoltător! O femeie și-a filmat copilul vitreg în timp ce murea în loc să sune la Salvare

O femeie de 23 de ani și-a filmat copilașul în timp ce murea în loc să sune la salvare să ceară ajutor. În urma gestului său, tânăra a fost condamnată la 15 ani de închisoare.

Harvey Borringotn a fost găsit inconștient, cu o rană la cap, de paramedici, în casa sa din Jacksdale, în august 2021.

Mama sa vitregă, Leila Borrington, în vârstă de 23 de ani, a explicat că cel mic, care suferea de autism, a căzut de pe un scaun, iar ea l-a filmat în timp ce acesta gemea de durere înainte de a suna la salvare pentru „a le arăta paramedicilor”, conform dailymail.co.uk.

A fost condamnată pentru ucidere din culpă

Însă medicii au aflat că rănile copilului – fractură craniană și hemoragie – au fost cauzate de mai multe lovituri, nu de o singură cădere. Mai multe alte răni mai vechi, inclusiv o mână ruptă, au fost descoperite.

În loc să sune la ambulanță, femeia l-a filmat pe copil și i-a trimis un mesaj tatălui în care i-a scris „De ce mi se întâmpla asta mie?”.

Ea a fost condamnată la 15 ani de închisoare pentru ucidere din culpă, agresiune și vătămare corporală gravă.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel