luni, septembrie 26, 2022

Ritual antic, după moartea Reginei. Apicultorul regal a informat albinele că noul lor stăpân este Regele Charles.

Imediat după moartea Reginei Elisabeta, John Chapple, apicultorul oficial al palatului, a fost nevoit să  urmeze un ritual antic. Mai exact, el a trebui să informeze albinele că regina a murit.

Ritual antic, după moartea Reginei

Acesta a informat albinele, în șoaptă, că au un nou conducător, pe regele Charles al III-lea. Vestea tristă a fost transmisă albinelor de la stupi din terenurile Palatului Buckingham și Clarence House, conform Mirror. 

Te-ar mai interesa: Meghan Markle, gest șocant. De ce l-a amenințat cu...

„Sunt la stupi acum și este tradițional când cineva moare să mergi la stupi și să faci o mică rugăciune și să pui o panglică neagră pe stup.

Eu drapez stupii cu panglică neagră cu o fundă. Persoana care a murit este stăpâna stupilor, cineva important în familie care moare și tu nu devii mai important decât Regina, nu-i așa?

John Chapple, în vârstă de 79 de ani, apicultorul oficial al palatului, a făcut călătoria emoționantă către locații vineri, după vestea morții Reginei.


Albinele au fost îndemnate să fie bune cu noul lor stăpân, regele Charles al III-lea

După ciudatul ritual al informării, panglici negre au fost legate pe stupi, unde trăiesc mii de albine.

Te-ar mai interesa: S-a inventat plasturele hi-tech: Cum ne ajută în l...

Conform superstiției, se crede că neinformarea albinelor despre un nou conducător ar duce la neproducerea de miere, la abandonarea stupului sau la moartea insectelor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private