miercuri, decembrie 7, 2022

Ritual pentru eliminarea energiilor negative din casă. Lidia Fecioru: Sarea, cea mai puetrnică metodă.

Ai observat ți tu că spațiile cele mai bune dintr-o casă sunt cele cu energie pașnică, pozitivă, în care te simți bine și destins? Și, dimpotrivă, în spațiile negative, te simți iritat, nervos, prost dispus?

Când energia se blochează, ne blocăm și noi. Dacă în ultima perioadă te-ai simțit letargic sau prost dispus, un ritual de curățare a spațiului ar putea fi exact ce-ți trebuie pentru a da un nou impuls vieții cotidiene.

Te-ar mai interesa: Rugăciune pentru sănătate către Sfânta Filofteia. ...

bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

Lidia Fecioru: Sarea, cea mai puetrnică metodă de curățarea a energiilor negative

Potrivit Lidiei Fecioru, curățarea spațiului poate înlătura orice energie stagnantă sau nedorită din casa ta. Bioenergpterapeutul a prezentat, la Antena 3, metodele eficiente de a depista energiile negative din casă şi cum să scăpăm de ele.

„Sarea este cea mai puternică metodă de a curăţa casa de energiile negative. Spuneam noi să punem un bol cu sare undeva să nu-l vadă toată lumea, să presărăm sare în colţurile camerei sau există acele lămpi cu sare, chiar să dizolvăm puţină sare de mare în apă şi să ştergem pe jos.

Te-ar mai interesa: Incident grav la o școală din România. Șase elevi ...

Există acum şi nişte triunghiuri mici din iarbă presată, din salvie. Salvia este bună pentru om să nu se îmbolnăvească şi dacă s-a îmbolnăvit să se poată trata. Acea salvie o putem folosi, îi dăm foc în casă la o crenguţă şi să tămâiem cu ea.

Dacă punem sarea într-o tavă sau tigaie pe aragaz şi îi dăm foc pentru a se încălzi, sarea se va înnegri dacă sunt energii negative.

Te-ar mai interesa: Cum știi dacă suferi de ficat gras: Trei semnele d...

E bine să punem în casă şi un bol cu apă sărată sau să cumpărăm plante verzi. Important este să nu avem plante cu frunze ascuţite.

Trebuie să purificăm camerele, să le aerisim cât se poate de des şi să dăm lucrurile pe care nu le mai folosim sau hainele pe care nu le mai îmbrăcăm.

Să nu uităm de meditaţie. Să ne rugăm măcar puţin, să facem o rugăciune dimineaţa sau seara. Este bine să facem schimbări în casă, să mai mutăm lucrurile. Dacă aprindem o lumânare, aceasta arde imediat energiile negative”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

Te-ar mai interesa: Ai mereu mâinile și picioarele reci? Uite ce boli ...

Ritual pentru eliminarea energiilor negative

Punem sare în colţurile camerelor şi o lăsăm acolo 7 zile. Începem cu cel mai apropiat colţ, de la intrare, şi ajungem cu câte o linguriţă de sare în toate colţurile din casă.

Este recomandat să avem o mătură nouă din paie şi începem să măturăm din cea mai îndepărtată cameră până la ieşire. Luăm mătura, iar jumătate din ea să fie pe prag afară şi jumătate înăuntru. Trebuie să spunem: „Afară din casa mea energii negative”.

Te-ar mai interesa: Un nou medicament, speranţă în lupta cu Alzheimer...

Sarea pe care aţi adunat-o în făraş trebuie aruncată în toaletă, deoarece acolo se dizolvă imediat.

Dacă pui într-un pahar cu apă un ou şi îl laşi peste noapte lângă pat, acesta strânge toate energiile negative.

Dacă punem o mătură în colţul uşii, aceasta nu lasă energiile negative să intre în casă.

Sunt plante care captează energiile negative, cum ar fi ficusul sau cactusul, dar mai ales ficusul ne ajută să scăpăm de energiile negative din casă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private