Sari la conținut

Ritual pentru îndeplinirea celor mai mari dorințe, dezvăluit de Lidia Fecioru

Lidia Fecioru
Sursă foto:: arhiva Doctorul Zilei
Lidia Fecioru, sfaturi despre puterea intuiției

Este natural să ne dorim tot mai multe și să visăm la o viață plină de fericire și împliniri. Anumite obiceiuri ne vor ajuta să atingem orice obiectiv, indiferent de cât de imposibil pare.

Munca, disciplina și determinarea sunt arme de aur atunci când vine vorba despre îndeplinirea dorințelor. Totuși, nu trebuie să ne epuizăm încercând să alergăm după un vis.

Potrivit Lidiei Fecioru, bioenergoterapeut, orice dorință poate fi îndeplinită dacă știm cum să o punem și ce ritual să folosim.

Cum îndeplinești orice dorință?

„Cănița a avut mare succes. Deci, se ia o cănuță de lut și se pune un bănuț în ea. Să fie o monedă. Se pune puțină miere. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. De pildă, dacă vrei o casă, pui în interiorul căniței o fotografie mică cu o casă. Adaugi mierea în cană, până când aceasta depășește fotografia respectivă.

Este bine să legăm de cană o brățărică de aur sau ceva valoros. Din prima atrage bogăția. Important este să nu punem 10 dorințe într-o căniță, ci una singură, realizabilă.

Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului. O lăsăm acolo, cât să prindă un asfințit și un răsărit. După care o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie se pune un inel în interior. Putem pune orice inel. Lăsăm cana acolo, până când aceasta se îndeplinește”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Ritual pentru sănătate

Pentru că sănătatea este cea mai importantă, un ritual îți poate veni în ajutor atunci când te confrunți cu anumite probleme medicale sau vrei să îți menții sănătatea generală.

Mai există ritualul cu agheasmă. Trebuie să te duci dimineață și să iei apă neîncepută, așa se spune. De pildă, te poți duce să iei apă de la izvor. Te duci într-o dimineață. O poți amesteca cu agheasma mare. Este un ritual pentru sănătate mai mult”, mai recomandă Lidia Fecioru.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: