Categories: Ştiri sănătate

Rugăciunea pe care prof. Constantin Dulcan o rostește de 7 ori! Are puteri miraculoase: „Arsenie Boca ne sfătuia ca, la necaz, să spunem de şapte ori această rugăciune”

Marele profesor Constantin Dulcan, explică cum poate rugăciunea să ajute oamenii și cât de importantă este în dezvoltarea neurologică a oamenilor. Rugăcinea rostită de marele profesor neurolog.

Constantin Dulcan a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, că, atunci când are necazuri, urmează sfatul părintelui Arsenie Boca, și anume, rosteşte de şapte ori rugăciunea „Tatăl nostru”.

Arsenie Boca sfătuia că ori de câte ori vrei ceva, să rezolvi ceva, să spui de şapte ori ”Tatăl Nostru”. Și eu o fac pe degete de multe ori. Trebuie să-i mulțumiți lui Dumnezeu în fiecare secundă că trăiți. Un profesor american spunea că în fiecare oră să ai zece secunde tăcere, de liniște, în care să te regăsești și să mulțumești lui Dumnezeu.

Evitați toată viață tristețea! Necazurile înseamnă moartea, boală. Optimismul înseamnă viață. Dumnezeu nu ne vrea triști, ci că El, cu bună dispoziție. Cei ce au fost în moarte clinică au povestit apoi că niciodată nu au fost pe pământ să simtă o iubire atât de copleșitoare că acolo, aproape de lumina. Asta înseamnă să speri, să nu disperi”, a spus profesorul Dulcan.

Reputatul profesor susţine că e dovedit științific faptul că „rugăciunea poate schimbă lucruri” şi explică modul în care rugăciunea funcţionează.

„Rugăciunea poate schimba lucruri. Un doctor de la Harvard povestește într-o carte cum vine o energie la un muribund al unor oameni care se roagă. Cu cât mai mulți oameni se roagă în același sens, cu atât mai bine.

S-au făcut experiențe la Harvard. Se iau 10 oameni cu insuficienţă cardiacă X, alți 10 în alt lot, cu aceeași boală. Pentru unii se roagă, pentru alții nu. Iar cei pentru care se roagă oamenii se vindecă mai repede. S-au făcut experimente! Pentru că ei trimit un câmp de energie unei entități. Și să faci un om să râdă și să fie fericit înseamnă să i-L dai lui Dumnezeu”, a menționat profesorul.

Recent Posts

Pensie de peste 6000 de lei după 35 de ani de muncă pentru acești pensionari

Unii pensionari cu 35 de ani de muncă vor primi o pensie recalculată în valoare…

6 ore ago

Furia are un efect devastator asupra sănătății. Află ce boli riști chiar și după un acces scurt de furie

Furia nu îți strică doar starea de spirit, nu îți afectează doar relațiile sau te…

6 ore ago

Marțea Albă: nu face acest lucru în a treia zi de Paște, că o să ai ghinion tot anul!

A treia zi de Paște sau Marțea Albă este extrem de importantă și are câteva…

7 ore ago

Câte ouă poți mânca pe zi în siguranță și cum poți ajunge la intoxicație

Câte ouă poți mânca pe zi. Numărul de ouă pe care îi poți consuma în…

7 ore ago

Avertismentul cercetătorilor: Poți muri dacă adormi cu televizorul deschis

Știai că poți muri dacă adormi cu televizorul deschis? Legătura dintre deces și obiceiul de…

8 ore ago

Ce este jurământul lui Hipocrate. Semnificații actuale în practica medicală

Jurământul lui Hipocrate este un pilon al eticii medicale, o declarație solemnă a valorilor și…

8 ore ago

Citeste si: