sâmbătă, iunie 25, 2022

Scandal imens în Spania: 2200 de persoane publice, printre care șefi din Big Pharma, politicieni, actori, medici și fotbaliști, vaccinați LA CHIUVETĂ. „Operațiunea Jenner”, o bombă cu efect necontrolat.

Sub numele de cod „Operațiunea Jenner”, poliția spaniolă a desfășurat o anchetă de anvergură care a scos la iveală o vastă rețea de celebrități care au plătit bani grei pentru ca numele lor să fie înscrise în mod fraudulos în Registrul Național de Imunizare, deși nu s-au vaccinat!

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu creierul când bei vin sau țuică....

FALSOS VACUNADOS COVID | El presidente de una de las principales empresas farmacéuticas de España, en la lista de falsos vacunados contra el coronavirus | El Periódico de España

Scandal imens în Spania: 2200 de persoane publice, printre care șefi din Big Pharma, politicieni, actori, medici și fotbaliști, vaccinați LA CHIUVETĂ

Scandalul a explodat în Spania, după ce jurnaliștii de la El Periódico de España au dezvăluit faptul că peste 2000 de personalități, vedete de prim rang, sportivi, medici cunoscuți, actori și chiar șefi din Big Pharma au apelat la vaccinarea falsă, cunoscută în România drept „vaccinarea la chiuvetă”.

Potrivit ElMundo, José María Fernández Sousa-Faro, președintele companiei farmaceutice PharmaMar, înființată în urmă cu 36 de ani, care a făcut prima pagină a ziarelor pentru eficacitatea medicamentului său Aplidin împotriva covid, se numără printre cele peste 2.200 de nume de pe lista întocmită de Poliția Națională cu privire la cei vaccinați fals împotriva bolii.

Te-ar mai interesa: Boala lui Traian Băsescu. Profesorul Ciurea: E o d...

Conform jurnaliștilor, pe această listă a Poliției Naționale din Spania s-ar afla o mulțime de celebrități, fotbaliști sau politicieni, însă deocamdată numele acestora nu a fost făcut public. Au apărut informații conform cărora pe această listă s-ar afla artistul Omar Montes și tenismenul australian Álex de Miñaur.

Investigación | Noticias y última hora de investigación

„Operațiunea Jenner”, o bombă cu efect necontrolat

Investigația la nivel european a fost denumită Operațiunea „Jenner”, după Edward Jenner, care a dezvoltat primul vaccin și este considerat părintele imunologiei. În cadrul operațiunii Jenner, șapte persoane au fost arestate la Barcelona și Madrid la sfârșitul lunii ianuarie.

Te-ar mai interesa: Cât de periculos este leșinul: 5 semne care alerte...

Printre alte celebritățile care au refuzat serul salvator Pfizer, Moderna sau Janssen se numără: José María Fernández Sousa-Faro, președinte al PharmaMar – Trinitario Casanova, unul dintre cei mai bogați oameni din Spania, Kidd Keo, cântăreț de rap în engleză și spaniolă, Anier, cântăreț de rap, Jarfaiter, cântăreț de rap, Veronica Echegui, actriță, fundașul Bruno Gonzalez Cabrera, jucător de fotbal, Fabio Díez Steinaker, fost olimpic la volei pe plajă, vicecampion european, José Luis Zapater, alias Titín, fost boxer cu peste o mie de meciuri la activ, și Camilo Esquivel, cunoscut ca un medic de prestigiu în Spania.

Te-ar mai interesa: Cele mai frecvente tipuri de cancer la tineri. Pre...

Cu cât persoana era mai importantă, cu atât plătea mai mult

Potrivit Poliției care anchetează cele 2.200 de certificate de vaccinare anti-covid false, taxa depindea de poziția socială. Cu cât erai mai important, cu atât prețul era mai mare.

În februarie, EuroWeeklyNews a dezvăluit că actriță spaniolă multi-premiată, Verónica Echegui, a fost investigată pentru că a cumpărat un certificat de vaccinare Covid fals de la o rețea ale cărei operațiuni frauduloase au început în septembrie 2021 și au rămas active până în ianuarie 2022.  Escrocheria a fost descoperită de un polițist pe „dark web”.

Te-ar mai interesa: Astrolog: Sufletul vine și se lipește de mamă cu u...

Rețeaua specializată s-a infiltrat în Sistemul Național de Sănătate din Spania și se folosea de o asistentă medicală „din interior”. Asistenta și un complice introduceau datele în Sistemul Național de Sănătate spaniol pentru a se permite emiterea de certificatede vaccinare pentru persoane care nu au primit un vaccin real.

Onorariul bandei depindea de numărul de doze de „vaccin” Covid pe care clienții lor doreau să fie înregistrați ca fiind administrate, una sau mai multe. Onorariul depindea de poziția socială. Cu cât erai mai important, cu atât era mai mare prețul, susține Poliția spaniolă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private